18 / 05 / 2024

Kocasinan ilçesinde kentsel dönüşüm

Kocasinan ilçesinde kentsel dönüşüm

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, " Yaptığımız çalışmaların veya harcadığımız mesainin büyük bir bölümünü halen kentsel dönüşüm, imar çalışmaları ve planlama çalışmaları oluşturuyor " dedi...

İstanbul'un 5 ilçesinde kentsel dönüşüm projelerine karşı 43 iptal davası açıldı! 

İstanbul'da kentsel dönüşümün önünü tıkamak için 5 ilçede 43 dava açıldığı belirtildi. Bu davaların İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meclis üyeleri ve TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından açıldığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

İstanbul'un 4 ilçesinde kentsel dönüşüm için gaza basıldı!  Riskli binalar tek tek yıkılıyor

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz devam ederken, eski yapıların ağırlıklı olduğu 4 ilçe için çalışmalar hızlandırıldı. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi! Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek! Hemen bakın!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi... Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek... Hemen bakın...

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

İstanbul'un 7 ilçesinde satılık 19 vakıf gayrimenkulü! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul'un 7 ilçesinde yer alan 19 vakıf gayrimenkulü 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 arttı?

Konut yatırımcılarının gözdesi olan İstanbul'un Pendik ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 artış gösterdi.

Kocasinan ilçesinde kentsel dönüşüm Haberi

Kocasinan ilçesinde kentsel dönüşüm

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan ilçesinde planlama çalışmalarının start aldığını belirterek, "Yeni bir Kocasinan istiyorsak mutlaka dönüşümü yapmalıyız" diye konuştu. 


Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Yaptığımız çalışmaların veya harcadığımız mesainin büyük bir bölümünü halen kentsel dönüşüm, imar çalışmaları ve planlama çalışmaları oluşturuyor" dedi. Başkan Çelik, "Bizim bölgemizde yeni bir Kocasinan istiyorsak mutlaka bu dönüşümü yapmamız gerekiyor. Dönüşüm veya planlama dediğimiz zaman da hemen neticesini alamıyoruz. Planlama süreci var. Hep onu söylüyorum, biz özel sektörden geldik. Bir şeye karar verirdik ertesi gün hemen yapardık. Burada işler böyle olmuyor. Dolayısıyla planlama çalışmalarına bir an önce başlamamız lazım" ifadesinde bulundu. 


Başkan Çelik, "Ahi Evran Mahallesi, Yeşil Mahalle, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Erkilet, Argıncık ve yeni hal binasının karşısında bu planlama çalışmalarının startını verdik....