02 / 05 / 2024

Mustafa Demir: Tapu daireleri, hak etmediği eleştiriler alıyor

Mustafa Demir: Tapu daireleri, hak etmediği eleştiriler alıyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, "Tapu daireleri, hak etmediği eleştiriler alıyor ama herşey yerinde ve zamanında işliyor" dedi



Demir,  Adana  İnşaat 2010 ve IHS 2010-Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarlarının açılışı için dün geldiği Adana'daki programının ikinci gününde, bakanlığına bağlı kurumlarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Adana Tapu Sicil ve Kadastro Müdürlüklerini gezen Demir, burada yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İşlem yaptıran vatandaşlara, bir sorunları olup olmadığını soran Bakan Demir, bazı vatandaşlara, işlemlerinin prosedürleri hakkında bilgi verdi.

Demir'e bir gazeteci, bir vatandaş ile dairelerdeki hizmetlerle ilgili konuştuğu sırada, "Sabah geldiğimizde tuvaletler kilitliydi. Bu dairede daha önce de pisuvar krizi yaşanmıştı. Pisuvarlar sökülmüştü. Acaba vatandaşlar tuvalet konusunda sıkıntı yaşadı mı?" şeklinde bir soru yöneltti.

Demir'in soruyu "Ne alakası var. Bir vatandaş böyle bir ihtiyacını belirtti mi size?" şeklinde yanıtlaması üzerine, aynı gazeteci, "Evet buradaki vatandaşlara sorduk" dedi.

Demir de bunun üzerine "Ne zaman, kim belirtti? Sorduğun arkadaşı getir buraya" diye konuştu.

Daha sonra birimlerde incelemesini sürdüren Demir, "Tapu daireleri hak etmediği eleştiriler alıyor ama herşey yerinde ve zamanında işliyor. Gördüğünüz gibi hiçbir sorun yaşanmıyor" dedi.

Demir, daha sonra, Adana Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, İl Müdürü Hasan Şaybak'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
AA


Geri Dön