29 / 04 / 2024

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.



Türkiye’de borçsuz ender belediyeler arasında bulunan Osmangazi Belediyesi, hayatın her alanında hizmet üretiyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, özellikle vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına ilçenin dört bir tarafına yeni tesisler kazandıran Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde de örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Tesisin üst katı 100 araç kapasiteli otopark, alt katı ise 130 tezgah kapasiteli kapalı pazar alanı olarak hizmet verecek. Kaba inşaatı süren proje bölgedeki önemli bir ihtiyacı giderecek.

“TARİHİ İLÇE OSMANGAZİ’DE YENİ VE MODERN BİR ŞEHİR İNŞA EDİYORUZ”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, projenin şantiyesini gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sayıştay tarafından yapılan denetlemelerde kamu zararı tespit edilmeyen tek belediye olduklarını söyleyen Başkan Dündar, bu gurur ile ilçeyi güzelleştiren yatırımları birbiri ardına sıralamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Dündar, “Osmangazi için çalışmaya devam ediyoruz. Tarihi şehir Bursa’nın tarihi ilçesi olan Osmangazi’de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz. Osmangazi’nin gelişim bölgelerinden bir tanesi olan Yunuseli Mahallemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek çok amaçlı bir tesis inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.


Geri Dön