27 / 04 / 2024

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel kurulda teklif edilecek yönetim kurulu aday listesi hakkında açıklama yaptı. 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin  Esaslar Tebliği uyarınca, Kurumsal Yönetim Komitesince uygun görülen Nahit Kiler, Vahit Kiler, Ümit Kiler ve Kiler Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üye adayları ve  bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

30 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulması kararlaştırıldı. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin  Esaslar Tebliği uyarınca, Kurumsal Yönetim Komitesince uygun görülen Sayın Nahit Kiler , Sayın Vahit Kiler, Sayın Ümit Kiler ve Sayın Kiler Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üye adayları ve  bağımsızlık beyanları bulunan  Sayın Mustafa Kulu ve Sayın Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine, 30.06.2021 tarihinde yapılacak olan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmasına, karar verilmiştir.

1. dosya için tıklayın

2. dosya için tıklayın

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!


Geri Dön