10 / 05 / 2024

Mehmet Ballıbaba Kiler GYO

Mehmet Ballıbaba Kiler GYO

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Mehmet Ballıbaba kimdir? Nerede okudu? Kiler GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Ballıbaba ne zaman doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi şirketlere üst düzey yönetici olarak çalıştı? İşte Mehmet Ballıbaba ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baba tarafından kuruldu.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Sami Çoban, Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Kiler GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Mehmet Silahtar'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Sami Çoban'ın ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere atanmasına karar verildi...

Bayram Mehmet Silahtar, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Mehmet Silahtar görevinden istifa etti....

Baba Taahhüt İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Taahhüt İnşaat Turizm Nakliyat Gıda Ticaret Limited Şirketi Mehmet Baba tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kiler GYO Esenyurt Lojistik Merkezi değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Zafer Mahallesi, Tonguç Baba Caddesi No:96 Haramidere mevkiindeki depolama tesisi ve ofis vasıflı gayrimenkullere ait değerleme raporunu yayınlandı.

Carrefoursa,Kiler ve Alkaş Marmaris'te MiaMai otelini açtı!

Ünlü CEO’lar emeklilikte keyif sürmek için Bozburun’da arazi ararken otel sahibi oldular. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler CEO’su Nihat Özdemir ve Alkaş’ın patronu Avi Alkaş’ın artık bir butik oteli var...

Mehmet Canıtatlı İTİCÜ'de gayrimenkul geliştirme koordinatörü oldu!

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Basın Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü bölümünde 5 yıldır görev alan Mehmet Canıtatlı, Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki yeni görevine başladı.

Ballıca Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ballıca Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Baylav, Mehmet Baylav tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Şişli, Mecidiyeköy Dereboyu'da kuruldu.

Bozyazı'da alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor!

Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Bir ilçenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. Altyapının yetersiz kaldığı bir ilçede, sağlıklı bir kentleşmeden söz etmek mümkün değildir dedi...

Bozyazı'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

İlçe genelinde çalışmaların belirli bir program dahilinde yürütüldüğünü belirten Bozyazı Belediye Başkanı olan Mehmet Ballı, bir ilçenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür şeklinde konuştu.

Mehmet Özhaseki Talas raylı sistem hattını inceledi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Raylı Sistem'i Talas ile buluşturacak olan Erciyes Üniversitesi-Cemil Baba Mezarlığı Hattı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Özhaseki, yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.

Mehmet Ballıbaba Kiler GYO Haberi

Mehmet Ballıbaba Kiler GYO

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel kurulda teklif edilecek yönetim kurulu aday listesi hakkında açıklama yaptı. 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin  Esaslar Tebliği uyarınca, Kurumsal Yönetim Komitesince uygun görülen Nahit Kiler, Vahit Kiler, Ümit Kiler ve Kiler Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üye adayları ve  bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

30 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulması kararlaştırıldı. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin  Esaslar Tebliği uyarınca, Kurumsal Yönetim Komitesince uygun görülen Sayın Nahit Kiler , Sayın Vahit Kiler, Sayın Ümit Kiler...