03 / 05 / 2024

Mustafa Tuna, Sincan'a yapılacak yeni projelerini paylaştı!

Mustafa Tuna, Sincan'a yapılacak yeni projelerini paylaştı!

Daha yaşanılabilir bir Sincan için gerçekleştirdiği çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Başkan Mustafa Tuna, yeni projelerini Sincanlı vatandaşlarla paylaştı.



Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Sincan'ın Dünü, Bugünü, Yarını" programında Sincan'ın geleceğine yön verecek projelerini anlattı.  Ankara  Çayı'ndan Demokrasi Parkı'na, Kent Meydanı'ndan Serapark'a kadar birçok projesiyle Sincan'ı adeta yeniden inşaa eden Başkan Tuna yeni projelerini Sincan Çok Katlı Konferans Salonu'nda gerçekleşen programda katılımcılarla paylaştı. Vatandaşlara 90 ayrı noktada ücretsiz internet imkanı sunduklarını belirten Başka Tuna, bu projenin birçok kuruma da örnek olduğunu kaydetti. Başkan Tuna, "Birçok kurum, ücretsiz internet hizmetimiz hakkında bizden bilgi aldı" dedi.


KONAKLARLA DONATILIYOR

Hizmete sundukları konaklara her geçen gün yenisini ekleyen Başkan Tuna, uygun arsa olması şartıyla konakların sayısını artıracaklarını müjdeledi. Başkan Tuna, Hayme Ana Hanımlar Konağı, Törekent Güngörmüşler ve Hanımlar Konağı, Yunus Emre Güngörmüşler Konağı, Selçuklu Hanımlar Konağı, Osmanlı Hanımlar Konağı ile Malazgirt Güngörmüşler ve Hanımlar Konağı için çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi.


EN ÖNEMLİ İHTİYAÇ HASTANE

Sincan'ın en önemli ihtiyaçlarından birinin de hastane olduğunu söyleyen Başkan Tuna, yeni devlet hastanesi için çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi. Başkan Tuna, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da müjdesini verdiği yeni Sincan Devlet Hastanesi projesine bir de ağız ve diş sağlığı merkezi dahil edildiğini müjdeledi. Başkan Tuna, "Ayaş yolu üzerinde yer alacak hastane, 480 yatak kapasitesi ile Sincanımızın ve çevre ilçelerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek büyüklükte olacak. Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüyle yaptığımız görüşmeler neticesinde inşaat ihalesinin bu yıl yapılacağı sözünü aldık" diye konuştu. Başkan Tuna, Osmanlı Mahallesi'ndeki Şahintepesi'ne yapılacak spor kompleksi ile Sincan'ın sporun da parlayan yıldızı olacağını söyledi. "Geleceğin sporcuları Sincan'da yetişecek" diyen Başkan Tuna, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç Sincan'a imzasını atacak. Şahintepesi'ne yeni bir stadyum, kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak. Sincanımız sporun da merkezi haline gelecek" dedi.



Sabah Ankara


Geri Dön