02 / 05 / 2024

Mutfağının şeflerine yeni bir yardımcı: Korkmaz Air-Pro AirFryer... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Mutfağının şeflerine yeni bir yardımcı: Korkmaz Air-Pro AirFryer... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Korkmaz, pişirme kategorisi ürünlerine bir yenisini daha ilave etti; Air-Pro AirFryer. Peki : Korkmaz Air-Pro AirFryer kaç lira? İşte Korkmaz Air-Pro AirFryer'in güncel satış fiyatı ve diğer detaylar...



Korkmaz, Air-Pro AirFryer ile mutfaklarda fonksiyonelliği,  tasarım ve inovasyon bir araya getiriyor ve çok kısa bir zamanda birçok lezzeti hazırlama kolaylığı sunuyor.

Robotik üretim teknolojisini el işçiliğiyle birleştirerek üretimde kalite ve standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam eden Korkmaz, yeni profesyonel Air-Pro AirFryer ile bir kullanıcı için en iyi lezzeti mutfaklara taşıyor. Oldukça kısa bir zaman içerisinde az yağ ile pratik yemek hazırlamak isteyen kişilerin, özellikle zamanı dar olanların kurtarıcısı olacak bu ürün; güç, sepet kapasitesi, sıcak tutma ve menü özellikleriyle de sağlıklı beslenenlerin vazgeçilmezi olmak istiyor.

Dengeli ısı dağıtımıyla pişirme süresini düşürüyor!

Otomatik kapatma özelliği bulunan Korkmaz Air-Pro AirFryer tavuk kanadını 12 dakikada pişirirken; balığı 8 dakikada, karidesi ise 5 dakikada hazırlayabiliyor. Ayrıca taze patatesi 10 dakikada, keki ve sebzeleri 8 dakikada pişiriyor. Hızlı sıcaklık artışı ve daha dengeli ısı dağıtımı sağlayarak pişirme süresini kısaltıyor. Kırmızı etleri 180 derecede yaklaşık 12 dakikada pişirebilen Air-Pro AirFryer, kontrol paneliyle yiyecek türleri için temel ayarları seçilmesine imkan tanıyor. Yemeğin yeniden ısıtılması için  10 dakika boyunca sıcaklık kullanılabiliyor.

Peki Korkmaz Air-Pro AirFryer'ın satış fiyatı ne kadar? İşte Korkmaz Air-Pro AirFryer'ın 21 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön