27 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp fiyatları patlayarak rekor kırdı! Aygaz Milangaz İpragaz 20 Haziran 2023 fiyat listesi

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp fiyatları patlayarak rekor kırdı! Aygaz Milangaz İpragaz 20 Haziran 2023 fiyat listesi

Mutfak tüpü fiyatlarındaki değişiklikler hızla devam ediyor. Nisan ayında indirim gelen tüp fiyatları, Haziran ayıyla birlikte artış üstüne artış gösteriyor. Yeni zam sonrası fiyat listesi güncellendi. Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2023 fiyatları...



Türkiye'de her ayın başında açıklanan enflasyon verileri, birçok sektörde fiyatları belirleyici bir faktör haline getiriyor. Ancak sürekli artan enflasyon ve dolar kuruna karşı mutfak tüpü fiyatları dayanma sınırlarını aştı. Ardı ardına gelen zamlar, vatandaşların omuzlarına her geçen gün daha fazla yük bindiriyor.

Mutfak tüpü fiyatları, petrol fiyatlarıyla da bağlantılı olduğu için mutfak masraflarını etkiliyor. Süpermarketlerde neredeyse her gece değişen fiyat etiketleri ve mutfak tüpü fiyatlarındaki zamlar nedeniyle vatandaşlar, ay sonunu düşünmeye başladı.

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi!Mart 2023'te 370 TL'ye yükselen mutfak tüpü fiyatlarına Nisan 2023'te 20 TL indirim yapılmıştı. Ancak Haziran ayında mutfak tüpüne bir zam daha geldi ve böylece önceki indirim ortadan kalktı.

Fiyatlarda ufak farklılıklar olsa da genel olarak mutfak tüpü fiyatlarının yüksek seviyelerde olduğu görülüyor. Son güncellenen fiyat listelerine göre, maalesef mutfak tüpü fiyatlarına indirim yerine bir kez daha zam geldiği görülüyor.

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2023 fiyatları...


Geri Dön