05 / 05 / 2024

Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi ile emeklilere ev fırsatı!

 Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi ile emeklilere ev fırsatı!

Türkiye Tüm Emekliler Derneği Bayraklı Şubesi tarafından kurulan Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi sayesinde uygun fiyatlı ev sahibi olunabileceği ifade edildi.



Türkiye Tüm Emekliler Derneği Bayraklı Şubesi tarafından kurulan Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi sayesinde uygun fiyatlı ev sahibi olunabileceği ifade edildi. Türkiye Tüm Emekliler Derneği Bayraklı Şubesi'nin desteği ile emeklilerin daha uygun fiyata ev sahibi olabilmeleri adına Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi kuruldu. 


Kooperatifin dün yapılan genel kuruluna EGE KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Tüm Emekliler Derneği Bayraklı Şube Başkanı Selahattin Oztürk, Tüm Emekliler Derneği ve EGE KOOP danışmanlarından Yusuf Yılmaz, Göztepeler İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Hasan Göztepe, Polat Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Naim Polat, Kemalpaşa Ağrılılar Derneği Başkanı Canip Bulut ve yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı. 


Yeni yönetim belirlendi Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi üyeleri ve davetliler önce birlikte kahvaltı yaptı. Daha sonra ise yine aynı yerde genel kurul yapıldı. Genel kurulda tüm maddeler oy birliği ile kabul edilirken Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı konuşmada kumlan kooperatifin her zaman destekçisi olduğunu ve ihtiyaç duyulması halinde desteklerinin devam edeceğini söyledi. 


Göztepeler inşaat Yönetim Kumlu Başkanı Hasan Göztepe ise kurulan kooperatifin hayırlı obuasını ve yapılacak tüm işlerde birlikte hareket edeceklerini dile getirdi. Daha sonra yönetim kurulu tek liste halinde sunuldu ve oy birliği ile onay aldı. Yeni yönetime Levent Maden, Selahattin Öztürk ve Melih Muhip Atmaca seçildi.


İzmir Yenigün


Geri Dön