02 / 05 / 2024

Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat! Yüzde 40’a varan fiyat indirim!

Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat! Yüzde 40’a varan fiyat indirim!

Konut kredisi ile yeni ev sahibi olan EYT’lilerin, (Emeklilikte yaşa takılanlar) emlak vergisi muafiyeti yanında bir avantajı daha bulunuyor. 



Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinden faydalanarak emekli olanlar da diğer emekli vatandaşlar gibi, ülke genelinde brüt 200 metrekareyi geçmeyen tek evleri için emlak vergisi ödemeyecek. 2023 senesinde emekliliğe hak kazanan EYT’li vatandaşların emlak vergisi muafiyeti, 2024 yılı itibariyle başlayacak. 

Konut kredisi ile yeni ev sahibi olan EYT’li vatandaşların emlak vergisi muafiyeti yanında bir avantajı daha var. Tüketicilerin kredi, sigorta ve konut süreçlerini kolaylaştıran olayinkolayi.com sitesi, hayat sigortalı konut kredisi kullanan EYT’li vatandaşlara sigorta poliçelerinde yüzde 40’a varan fiyat indirimi sağlıyor.

Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat! Yüzde 40’a varan fiyat indirim!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) son paylaştığı verilere göre bu yılın ilk 9 ayında kullanılan konut kredisi tutarı 445 milyar TL'yi geçti.

Konut sahibi olmak için finansman desteği alacak tüketicilerin önünde “hayat sigortasız” ve “hayat sigortalı” şeklinde 2 farklı kredi seçeneği bulunuyor.

 Sigorta yaptırmayan şahıslar, daha fazla faiz öderken, sigorta yaptıran kişiler ise daha az faiz oranlı kredi borcunu hayatın beklenmedik sürprizlerine karşı güvence altına alabiliyor. 

Hayat sigortalı konut kredisi kullanan kişiler, olayinkolayi.com sitesine başvurduklarında, sigorta poliçelerinde yüzde 40’a varan oranlarda tasarruf edebiliyor.

Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat! Yüzde 40’a varan fiyat indirim!

Konut alacak EYT’lilere, ücretsiz asistanlık hizmeti olayinkolayi.com sitesi, sunduğu “Konut Asistanı” hizmetiyle, ev almak isteyen EYT’li emeklileri, aradıkları konut için gerekli olabilecek pek çok araca tek bir adresten ulaşabilme fırsatı sağlıyor. 

Öte yandan olayinkolayi.com’un hesaplama araçlarını kullanan EYT’liler, maaş ve gelirlerine göre ideal ev tutarı, tapu harcı, emlakçı komisyonu, taşınma masrafları gibi olası giderlerini de kolayca hesaplayabiliyor.

Kullanıcılarına birçok işlem kolaylığını bir arada sağlayan olayinkolayi.com platformu, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 0850 222 3466 numaralı Çağrı Merkezi numarası veya Whatsapp hattı üzerinden anlık yanıt sistemiyle, müşterilerinden gelen soruları asistanları aracılığıyla cevaplıyor.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

İZBAN'ın ana hizmet binası kaçak çıktı! 

İnşaat Malzemesi Faaliyet Endeksi 145 puana çıktı!


Geri Dön