29 / 04 / 2024

My Home Maslak Ağaoğlu'nda 552 bin TL'ye 3+1!

My Home Maslak Ağaoğlu'nda 552 bin TL'ye 3+1!

İstanbul'da finans dünyasının kalbi durumundaki Maslak artık sadece ofis değil konut ve sosyal yaşam projeleriyle de cazibe merkezi durumuna geliyor



 Turizm geliri,türkiyede Turizm geliri


My Home Maslak projesiyle bölgeye adımını atan Ağaoğlu Şirketler Grubu ise Maslak'ın çehresini değiştirmeye hazırlanıyor

İstanbul'un iş ve finans merkezinin kalbi durumunda olan Maslak, yeni projelerle dönüşüme hazırlanıyor. Bölgenin sadece nitelikli ofis değil konut ve sosyal ihtiyaçlarını da karşılayacak olan projeler altyapı hazırlıklarını tamamlamış olan Maslak'ın yıldızını önümüzdeki dönemde daha da parlatacak. Sadece İstanbul değil dünyanın sayılı finans merkezlerinden biri durumunda olan Maslak yeni konut ve yaşam projeleriyle hem İstanbul hem de Avrupa'nın sayılı cazibe merkezlerinden biri olacak. Şu anda İstanbul'un 1. derece merkezi iş alanlarından biri olan Levent-Maslak hattının bir parçasını oluşturan bölge hem konumu hem de ulaşım akslarına yakınlığı ile büyük avantajlara sahip. Yerli ve yabancı dünyanın sayılı şirketlerine ev sahipliği yapan konumu ile Maslak, İstanbul'da Merkezi İş Aksı (MİA) olarak adlandırılan bölgenin kalbini oluşturuyor. Ancak artık sadece finans değil yeni geliştirilen alışveriş merkezi, lüks konut projeleri, son olarak hayata geçirilen metro güzergahının Maslak üzerinden Hacıosman güzergâhına bağlanmasıyla bölgenin cazibesi daha da artıyor.

NİTELİKLİ KONUTLAR
Girdiği tüm bölgelere değer katan Ağaoğlu Şirketler Grubu da İstanbul'un en çekici alanlarından birinde yeni projesi ile bölgenin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Maslak'ta 26 bin 200 metrekarelik alanda 3 blok ve 786 adet daireden oluşan My Home Maslak Ağaoğlu'nun bölgeye yapacağı yatırımların ilkini oluşturacak. %80'ini yeşil alanın oluşturduğu proje "Maslak'ta Ağaoğlu imzası" sloganıyla temmuzda satışa sunuldu. Maslak bölgesinin nitelikli konut ihtiyacından yola çıkarak bölgenin ihtiyaçları çerçevesinde hazırlanan My Home Maslak projesi ana ulaşım arterlerine yakınlığı ile ön plana çıkıyor. Rahat ulaşım olanakları, nitelikli yaşam konsepti, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı dolayısıyla lokasyonu ve dairelerdeki optimum metrekare kullanımı ile My Home Maslak çevredeki diğer projelerden ayrılıyor. My Home Maslak'ta yer alan özel tasarım bahçe balkonlar ise daire sahiplerine gökyüzünde bahçe keyfi sunuyor.

İMZASINI ATACAK
Ağaoğlu'nun Maslak'taki imzası olacak My Home Maslak toplam 3 kuleden meydana geliyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan projede bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda farklı daire seçenekleri projede satışa sunuluyor. Örneğin bölgede beyaz yakalı ve yalnız yaşayan çok sayıda çalışan dikkate alınarak stüdyo daireler hazırlandı. Hem yatırım hem de oturum için uygun olan bu daireler bölge için oldukça ekonomik fiyatlardan satışa sunuluyor. Projedeki stüdyo daireler 202 bin TL'den satışa çıkarılırken 2+1 daireler 478 bin TL, 3+1 daireler ise 552 bin TL'den başlayan fiyatlardan pazarlanıyor. Projede yaşayanların sosyal ihtiyaçları düşünülerek açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanlarına da yer verildi. Bunun yanı sıra ev sahiplerinin güvenliği ve konforu için açık kapalı otoparklar ve site güvenliği de bulunacak.

ÖNCE 786 KONUT SONRA 'RÜYA PROJE'
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak bölgesinin önemine değinerek "Günümüzde orta-üst gelir grubu, yaşadıkları ortamda her türlü ihtiyaçlarının kolayca karşılanabileceği 'yeni nesil site'lerde yaşamak istiyor. Şehir yaşamının tüm olumsuzluklarını ortadan kaldıracak çözümlerle tasarlanan planlı, güvenli ve konforlu bir yaşam sunan projeler talep görüyor. Maslak'ta nitelikli konuta yüksek bir talep var. Ancak bölgede bunu karşılayacak yeterli proje yok. My Home Maslak'ı bu ihtiyaçtan hareketle geliştirdik. Bizim bu bölgedeki ilk projelerimiz olması nedeniyle iyi yatırım fırsatı sunuyor. Herhangi bir lansman yapmamış olmamıza rağmen ilk 3 günde 2 bin adet başvuru oldu, şimdiden 250 adet satış gerçekleşti. Proje satışlarının Ağustos başında tamamlanacağını düşünüyorum. Buradan konut alanlar kısa sürede yüksek prim kazanacaklar. Bu projenin ardından ise Ağaoğlu'nun Maslak'taki yatırımlarının devamı niteliğinde olan sadece Türkiye'de değil dünyada da ses getirecek proje gelecek. My Home Maslak, Ağaoğlu olarak Maslak'a yapacağımız yatırımın ilk adımı. Eylül-Ekim gibi 'rüya proje'mizle büyük ses getireceğiz" diyor.

YÜZDE 50 PEŞİNATA SIFIR FAİZLE 24 AY VADE
Ağaoğlu, tüm projelerinde olduğu gibi My Home Maslak'ta da tüketiciye kolaylık sağlayan iki farklı ödeme planı sunuyor. İlk ödeme planında en az yüzde 25'i peşin ve kalan yüzde 75'i banka kredisiyle 10 yıla kadar vadeli ödeme imkânı tanınıyor. Ağaoğlu'nun kendi kaynakları ile sağladığı kredinin ödeme planına göre ise yüzde 50 peşin sıfır faizle 24 aya kadar vade olanağı sunuluyor.
Sabah


Geri Dön