28 / 04 / 2024

My World Europe'ta 129 bin TL'lik konutların satışı tamamlandı!

My World Europe'ta 129 bin TL'lik konutların satışı tamamlandı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ayazma'da inşa edilen My World Europe'ta 129 bin TL'lik konutların satışı tamamlandı. Projede 2+1'ler 189 bin 800 TL'ye satılıyor



Pool Residence, Arena Residence, Golf Residence villalardan meydana gelen Ağaoğlu My World Europe, Ağaoğlu İnşaat tarafından Ayazma'da hayata geçirilen bir proje. Aynı zamanda Ağaoğlu Ayazma olarak da adlandırılan My World Europe'ta 1+1 dairelerin satışı tamamlandı.

My World Europe, Pool Residence, Arena Residence ve Golf Residence olmak üzere 3 bölümde yer alan 17 blokta toplam 3 bin 80 konut ve 20 ikiz villadan oluşuyor. 

Açık yüzme havuzunda bulunan su kaydırakları ile My World Europe sakinleri doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklar. Pool Residence´daki konutlarda her daireye özel kat bahçeleri bulunuyor, böylece Pool Residence sakinleri mutfaklarından, salonlarından kendi özel yeşil dünyalarına açılabilecekler. Arena Residence, karşılıklı şekilde 3´er bitişik bloktan oluşacak şekilde büyük bir meydan etrafında konumlandırılmış 6 blokta 1402 konuttan oluşuyor. Bloklara ismini veren Arena, tam bir yaşam alanı. Açık koskoca bir meydan havuzunun etrafında konumlandırılmış mağazalardan oluşan açık hava alış-veriş merkezi My World Europe sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. 

Pool Residence  130 metre uzunluğunda ve 1600 metrekare alana sahip bir açık hava yüzme havuzunun etrafında konumlandırılan 6 bloktan oluşuyor. Blokların her biri 32 katlı ve bu bloklarda 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 768 konut bulunuyor.

Çok estetik ve karakteristik bir mimarisi olan Arena Residence, 17 ile 25 arası değişken kat sayılarına sahip. Arena Residence´da normal katlardaki konutlar 1+1 ve 2+1, teraslardaki konutlar ise her birisinin özel muhteşem terasları olan 3+1 konutlardan oluşuyor.

Golf Residence 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle, her birisi 30 katlı olmak üzere 5 blokta toplam 890 adet konuttan oluşuyor. Golf Residence´da bloklar bir golf klübü, anrenman sahası (driving range) ve 9 delikli kısa tur bir golf sahasına komşu şekilde konumlandırıldı. Böylece golf sporu artık ulaşılamayacak bir ayrıcalık değil, My World Europe sakinleri için diledikleri an ulaşabilecekleri bir imkan haline geldi. Ayrıca My World Europe´da 10 adet ikiz olmak üzere toplam 20 adet de villa bulunuyor.

My World Europe projesi içerisinde bulunan doğalgaz çevrim santrali ile sitenin elektrik enerjisi ihtiyacının tamamı karşılanıyor. Kojenerasyon sistemi ile doğalgaz santralinin atığından da sitenin ısınma ihtiyacı da karşılanıyor. My World Europe, böylece dünya standartlarında ısı yalıtım teknolojisiyle minimum enerji tüketecek şekilde tasarlandı.

Ağaoğlu My World Europe fiyat listesi için tıklayınız

http://www.myworld-europe.com/


Geri Dön