30 / 04 / 2024

Myc Bilişim Mobilya İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Myc Bilişim Mobilya İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Öz ve Fatih Öz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Myc Bilişim Mobilya İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Öz ve Fatih Öz ortaklığında kuruldu.


Myc Bilişim Mobilya İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Haberlesme hizmetlerini saglamak için gerekli olabilecek hertürlü donanımın alımı,satımı, ithalatı, ihracatı, dagıtımını yapmak. -Her çesit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberlesme cihazları, kontör ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, mamul, bakım ve onarımını, ithalatını, ihracatını ve iç ticaretini, pazarlamasını, bayiligini, distribütörlügünü ve mümessilligini yapmak -Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları beton asfalt karayolu liman binaları...ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Myc Bilişim Mobilya İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Başakşehir 1.Kısım Mah.Kemal Sunal Cad.No.21/B01 Başakşehir 


Geri Dön