12 / 05 / 2024

Myc Mavi İnşaat Elektrik Oto Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Myc Mavi İnşaat Elektrik Oto Gıda Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selahattin Sevimlikurt tarafından kuruldu.




Myc Mavi İnşaat Elektrik Oto Gıda Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Selahattin Sevimlikurt tarafından kuruldu. 


Myc Mavi İnşaat Elektrik Oto Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat malzemelerinin alım satımı, toptan ticareti, ithalat ve ihracatı. 2- Her türlü elektrik ve elektronik malzemelerinin alım satımı, toptan ticareti, ithalat ve ihracatı. 3- Her türlü oto yedek parça malzemelerinin alım satımı, toptan ticareti, ithalat ve ihracatı. 4- Her türlü gıda malzemelerinin alım satımı, toptan ticareti, ithalat ve ihracatı. 5- Şirket amacını faaliyetlerini gerçekleştirmek için her konuda danışmanlık yapabilir. İhaleye girebilir, yurt içinde ve yurt dışında sergilere katılabilir. Yurt içinde ve yurt dışında servis bayiler, şubeler ve acenteler açabilir, kiraya verebilir. Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir,kiraya verebilir ve bunlar üzerinde aynı ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri feshedebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde intifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkulle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashibi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön