12 / 05 / 2024

Nada Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Nada Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nada Tlemcani tarafından kuruldu.



Nada Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nada Tlemcani tarafından kuruldu.

Nada Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Aynı zamanda her türlü gayrimenkulü kiralanması ve kiralanmasına aracılık yaparak komisyon elde etmek veya kendi adına kiralayarak gelir elde etmek. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek ve Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek 4-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak ve Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak 5-Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak 7-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak, İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak Şirket amacını gerçekleştirmek için 1-Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir, iktisap, devir ve ferağ edebilir Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2- Şirket amacı ile ilgili olarak ithalat, ihracat, dahili ticaret, imalat, pazarlama konusu ile ilgili yurtiçinde ve yurt dışında fuar, seminer ve organizasyonlara katılabilir. 3-Şirket işleri için iç ve dış piyasalardan, bankalardan, finans kurumlarından kredi temin edebilir. Ayrıca şirket amacına ulaşabilmesi için gerekli her türlü makine, cihaz, alet, edevat, yedek parça ve aksesuarları ile sarf malzemelerinin alabilir, leasing yoluyla kiralayabilir, gerektiğinde bunları satabilir, kiraya verebilir. 4-Şirket amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için özel veya resmi kişiler nezdinde ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları alabilir. 5-Şirketin işleri için gerekli olan taşıtları, yük taşımaya mahsus araçları iktisap edebilir, bunları şirketin nakliye işlerinde kullanabilir, devredebilir ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunabilir.


Geri Dön