14 / 05 / 2024

Nafiz Arıca kimdir? 

Nafiz Arıca kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Arıca kimdir? Nafiz Arıca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nafiz Arıca'nın biyografisi..



Nafiz Arıca kimdir? 

Nafiz Arıca, daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde öğretim üyesi olarak göreve başlamış ve bu görevini 4 yıl sürdürmüştür. Görevlerindeki başarılar sonucu 19.09.2022 tarihi itibariyle Piri Reis üniversitesi Mütevelli Heyeti'nin önerisi üzerine Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Rektör Vekilliği görevine getirilmiştir. 

Bir çok araştırmaya öncülük eden Nafiz Arıca'nın araştırmaları; yapay zeka, makine öğrenme ve bilgisayarla görü alanlarında nesne tespit, tanıma ve takip, İHA (İnsansız Hava Aracı)’lar için yol planlama ve yüz ifadesi analizi konularını içermektedir. 

Prof. Dr. Nafiz Arıca, Deniz Kuvvetleri Gücü kulübünde 25 sene voleybol takımında oynamış ve 5 kez Ordu Milli olmuştur. Sonuç olarak Nafiz Arıca, ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdürmektedir. 

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

Nuri Akın Kimdir?

Ata Köseoğlu kimdir?


Geri Dön