Ekonomi

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! Her emekliye 4 bin TL'ye varan promosyon verilecek!

Maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi seçen emekliler, kampanya kapsamında hiçbir ek koşul olmadan nakit promosyon kazanıyor. Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, kampanya 31 Temmuz 2022'ye kadar devam edecek

Üç yıl boyunca emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi'yi tercih eden emekliler, 4 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatı kampanyasından yararlanabilecek. Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, kampanya 31 Temmuz 2022'ye kadar devam edecek.

Maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi seçen emekliler, kampanya kapsamında hiçbir ek koşul olmadan, bir aylık net gelir 1500 TL'ye kadarsa 2 bin 500 TL, 1.500 TL ila 2 bin 499 TL arasındaysa 3 bin 100 TL, 2 bin 500 TL ve daha fazlaysa 3 bin 750 TL nakit promosyon kazanıyor. Ayrıca, maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan emekliler, 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verdikleri durumda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül kazanma fırsatı da yakalıyor.

Bunlara ek olarak, 31 Temmuz 2022'ye kadar ilk kez kredi kartı alan ya da promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart veya kartlarıyla hiç harcama yapmamış olan Yapı Kredi müşterisi emekliler, kampanya başlangıç tarihinden başlayıp 31 Temmuz 2022’ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon daha alabiliyor.

Yapı Kredi, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan emekli müşterilerine sunduğu 'Emeklilik Paketi'yle Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil ve ATM'lerden yapılan havalelerden ücret almıyor.

Emeklilere zam haberinde son dakika! Temmuz zammı için bu rakam cepte! Hemen zamlı emekli maaşınıza bakın! 

Emekli maaşları bayramdan önce yatırılacak mı? Memur maaşları ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi kaç lira? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?