Ekonomi

Nakit ihtiyacı olan emeklilere 5.000 TL’ye varan kredi! Nasıl ödeyeceğinizi siz seçiyorsunuz!

Halkbank, nakit ihtiyacı olan emekliler için ¨Emekli Mini Kredi¨ kampanyası başlattı. İşte kampanya detayları...Nakit ihtiyacı olan emekliler için Halkbank, ¨Emekli Mini Kredi¨ kampanyası başlattı

Emekli olan vatandaşlar yaptıkları araştırmalarla birlikte hangi bankalardan daha çabuk bir şekilde kredi alacağını öğrenebiliyor. Nakit ihtiyacı olan emekliler için Halkbank, ¨Emekli Mini Kredi¨ kampanyası başlattı.

Bu kampanyayla Haziran ayı içerisinde 1,58 faiz oranları ile maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını Halkbank’a aktarmayı taahhüt eden emeklilere kredi imkanı sağlanacak.

5 AYRI ÖDEME SEÇENEĞİ SUNULDU

Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamayla emeklilerin bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleri sunulacağı ve 36 ay vadeli yapılacağı aktarıldı. 5 ayrı ödeme seçeneği şöyle sıralandı:

  1. Serbest ödemeli
  2. Aylık eşit taksitli
  3. Artan taksitli
  4. Azalan taksitli
  5. 3 ayda bir eşit taksitli

Peki kampanyaya nasıl başvurulur?

Halkbank’tan emekli mini kredi kampanyasına başvuru yapmak çok kolay. Kampanyaya Halkbank İnternet Şubesi’nden veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak hemen başvurabilir ya da En yakın Halkbank Şubesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Bankalarda haciz stokları tükendi! Kredi borcunu ödeyemeyenler bu satışları tercih ediyor!

0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır?

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! Her emekliye 4 bin TL'ye varan promosyon verilecek!