29 / 04 / 2024

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Son günlerde nakit ihtiyacı milyonlarca kişinin ortak sorunu haline gelirken, bu durumdaki vatandaşlar için sevindirici haber Akbank’tan geldi. Bankanın sıfır faizli kredi paketi yüz güldürecek. Peki kimler yararlanabilir?



 

İhtiyaçlar üst üste gelirken, fiyatların günlük bazda arttığı bu dönemde pek çok vatandaş ihtiyacını karşılamak için toplu para bulmakta sıkıntı yaşıyor. Bu durumda bankaların başlattığı kampanyaları sürekli takip edenler, süreli olarak açıklanan banka kampanyalarından yararlanma imkanı buluyor.

Son olarak Akbank böyle önemli bir kampanyaya imza attı. Toplu para ihtiyacı olan vatandaşlar için bankanın başlattığı kampanya, tamamen faizsiz bir kredi paketi olması nedeniyle önemli bir avantaj sunuyor.

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

HİÇ FAİZ ÖDEMEDEN 20 BİN TL ÇEKMEK MÜMKÜN

Kampanyadan yararlanmak için yerine getirmek gereken koşul ise çok basit. 9 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlayan Akbank’ın faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin tek yapmaları gereken banka müşterisi olmak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön