05 / 05 / 2024

Nakit sıkıntısı çekenlere dev müjde! İşte kolay kredi için yapılması gerekenler…

Nakit sıkıntısı çekenlere dev müjde! İşte kolay kredi için yapılması gerekenler…

QNB Finansban, düzenli olarak bankamatik ve kredi kartı kullanan müşterilerine 7 bin liraya kadar kredi imkanı sunan bir fırsat kampanyasını duyurdu. Kısa bir sorgulamanın ardından kullanılabilecek bu kredinin avantajı ise ödeme kolaylığı. İşte tüm detaylar…



QNB Finansbank, nakit sıkıntısı çeken ve bankamatik, kredi kartını düzenli olarak kullanan kullanıcıları için yeni bir kredi imkanını duyurdu.

Özellikle de debit kartı ve kredi kartını düzenli olarak kullanan vatandaşlar banka şubesine gitmeden bu kampanyadan faydalanabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön