Kent Haberleri

Nakite ihtiyacı olan vatandaşa müjde PTT’den geldi! 100 bin TL’ye kadar kredi sağlanacak

Artan fiyatlar ve büyüyen ihtiyaçlar pek çok vatandaşı nakit sıkıntısına sokarken müjdeli haber PTT’den geldi. 3 ay ertelemeli şekilde çekme imkanı da bulunan kredi için SMS yoluyla da kolay başvuru yapmak mümkün. Peki 100 TL’yi bulan kredi ödemesi için nasıl başvurulacak? Kimler başvurabilir?Kredi miktarı 100 bin TL’ye kadar arttırıldı

Günümüzde herkesin sıkıntısı olan nakit para ihtiyacına çözüm bulmak isteyenler için PTT, uygun koşullarda kredi imkanı sağlıyor. Kredi miktarı 100 bin TL’ye kadar arttırıldı. Peki koşullar neler?

PTT’nin yeni kampanyası milyonlarca vatandaş için sorunlarına adeta ilaç olacak.  Kampanyadan yararlanmak isteyenlere, başvuruları halinde 50 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar kredi paketleri sunulacak. 

İhtiyaç kredisinden faydalanmak isteyenler, şartları yerine getirmeleri halinde kolayca kredi paketlerini kullanabilecek.

24 AY VADE YAPILIYOR

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından işlemlerin hızlıca tamamlandığı belirtilen açıklamaya göre, söz konusu ihtiyaç kredisinden 24 ay vadelendirme yapılarak yararlanmak mümkün olacak.

 

PTT ve  Aktif Bank arasında yapılan anlaşmayla sağlanacak ihtiyaç kredisi  için başvuranlara, onaylanması halinde aynı gün içinde ödemeleri yapılacak. Bu krediye cep telefonu ile SMS atılarak yararlanmak mümkün olacak.

3 AY ERTELEMELİ OLACAK

Bankanın belirlediği şartları yerine getiren vatandaşların tümü, PTT ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlandırılacak.  3 ay erteleme imkanı da sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasına dahil olmak isteyenler, PTT üzerinden  başvuruda bulunabilecek. Bunun için 3050’ye SMS göndererek ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilecek ve bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu bu şekilde tamamlanmış olacak.

T.C Kimlik numarası da girilerek, 50 bin TL’den başlayan ve 100.000 TL'ye varan miktarlarda kredi çekilebilecek.  Kredi onayını  geldiği andan itibaren belirlenen miktar başvuru yapanın hesabına yatırılacak ve hemen en yakın PTT şubesinden tanımlanan kredi miktarı alınabilecek.  PTT kanalıyla Aktif Bank tarafından sağlanan krediye kullanmak isteyenlerden emekli olan vatandaşlara ayrıca kolaylık sağlanacak.

Emekli olan kişilerin eğer maaş müşterisi olma durumu da bulunuyorsa, bu konuda ek kolaylıklar sağlanarak, düşük kredi notuna sahip olsalar ve diğer bankalardan bu nedenle kredi çekme güçlüğü yaşasalar dahi başvuru yapabilecekler.  Emekliler, bankalarının en yakın şubesine giderek işlemlerini tamamladıklarında, ihtiyaç kredisini kullanabilecek.

Borcu olanlara müjdeli haber geldi…  87 bin TL’ye kadar ödemeyle borçları kapatma fırsatı

 Airfryer, kahve makinesi, ısıtıcı soba…  Bu aletler artık gözetim uygulamasıyla Türkiye’ye girecek!

Trafik cezanız tamamen silinebilir! Bu tarihi aman kaçırmayın!