Kent Haberleri

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

PTT, Aktif Bank aracılığıyla ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. SMS ve internet üzerinden kolay şekilde yapılabilecek başvurularla dikkat çeken kampanya detayları resnen belli oldu. Peki PTT 100 bin lira kredi desteğinden kimler nasıl faydalanabilir? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

EV HANIMLARINA 100 BİN TL'YE KADAR KREDİ DESTEĞİ

Odatv'de yer alan habere göre; PTT ve Aktif Bank'ın ortaklaşa düzenlediği kredi kampanyası, özellikle ev hanımlarını yakından ilgilendiriyor.  Kredi paketi, 100 bin TL'ye kadar nakit desteği sağlayarak, kişisel veya ailevi ihtiyaçlar için finansal çözümler sunuyor. Başvurular, Aktif Bank'ın web sitesi üzerinden ya da SMS yoluyla hızla yapılabilmekte, şubeye gitme zorunluluğu olmadan kredi süreci tamamlanabiliyor. 

PTT KREDİ BAŞVURUSU NEREDEN NASIL YAPILIR?

PTT tarafında  verien krediden yararlanmak isteyen anneler, kredi başvuruları nereden yapılır? Kredi desteği başvuruları nasıl yapılır?'' sorularını araştırıyor. 

PTT kredi başvuruları internet veya SMS yoluyla yapılabiliyor, bu sayede zamandan tasarruf edilirken, krediye erişim kolaylığı da sağlanıyor. Kampanya, taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi gibi farklı seçenekler sunarak her türlü ihtiyaca uygun çözümler öneriyor. Ayrıca, emeklilere özel finansman seçenekleri de bulunuyor.

PTT KREDİ GERİ ÖDEME TUTARI VE FAİZİ

Özel kredi paketi, yıllık yüzde 6,89 sabit faiz oranıyla sunulmakta. Maksimum 100.000 TL kredi tutarı için 12 ay vade seçeneği bulunmakta ve aylık taksit tutarı yaklaşık 13.934,83 TL olarak hesaplanmaktadır. Kredi kullandırım ücreti ise 575,00 TL'dir.

PTT personel alımı başvurularında son dakika! PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024!

PTT’den emeklilere 100 bin TL müjdesi! Başvuran hemen alıyor!