29 / 04 / 2024

Narlıdere Asma Bahçeler 'de 0 faiz fırsatı devam ediyor!

Narlıdere Asma Bahçeler 'de 0 faiz fırsatı devam ediyor!

Konutlarda birinci sınıf ithal malzeme kullanarak, fiyatları uygun koşullarla tüketiciye sunduklarını hatırlatan Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, fiyat-kalite dengesi anlamında avantajlı konumda olduklarını söyledi.




 Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut fiyatlarının yükselişe geçtiği günümüz koşullarında; dövizin yükselmesinden dolayı, girdi maliyetleri ve lüks proje fiyatlarının arttığını belirtti. Tanyer, "Asma Bahçeler projemizde yeni bir yaşama kavuşmak isteyenlere 36 aya kadar 0 faiz olanağı sunduk. İş Bankası ile Akbank'tan 72 aya kadar 0.80'lik sabit faiz fırsatı yarattık" dedi.


Konutlarda birinci sınıf ithal malzeme kullanarak, fiyatları uygun koşullarla tüketiciye sunduklarını hatırlatan Tanyer, fiyat-kalite dengesi anlamında avantajlı konumda olduklarını söyledi. Yükselen dövizin kendilerine bir anlamda olumlu geri dönüşler sağladığını dile getiren Tanyer, "Özellikle yurtdışında yaşayıp konut almak isteyenler ve döviz geliri olan kişilerin, projeye olan ilgileri yüzde 40 oranında arttı" diye konuştu.

Asma Bahçeler projesinin gerek konumu, gerekse doğal ortamının ev sahiplerine cazip geldiğini de söyleyen Tanyer, "Çevre düzenlemesi ve yeşil alanlara özel önem veriyoruz. 300 adet zeytin ağacıyla projede yaşayanların faydalanacağı dikim alanları yarattık" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön