04 / 05 / 2024

Narlıtepe Semt Pazarı inşaatı devam ediyor!

Narlıtepe Semt Pazarı inşaatı devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan Semt Pazarı kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak. Gaziantep Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan semt pazarı hızlı bir şekilde tamamlanıyor...



Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan Semt Pazarı kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.


Vatandaşların kışın yağmurdan, yazın ise sıcaktan korunarak, rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik mahallelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, Narlıtepe Mahallesinde yapımına başladığı semt pazarını hızlı bir şekilde tamamlıyor.


Muhtar Açıkgöz, "Mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz"

Narlıtepe Mahallesinde Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların semt sakinlerince takdirle karşılandığını ifade eden Mahalle Muhtarı Salih Açıkgöz, "sağolsun Şahinbey Belediyemiz her türlü hizmeti biz istemeden bizlere sunuyor. Yapılan çalışmalardan hepimiz memnunuz. Mahallemizde semt pazarı olmadığı için sokak arasında Pazar kuruluyor. Bu durumdan hem vatandaşımız hem de esnafımız huzursuz oluyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bu eksiğimizi de gördü ve mahallemizde şuanda semt pazarı yaptırıyor. Semt pazarımız tamamlandığında inşallah çok güzel olacak. Bizlere bu tür hizmeti sunan Başkanımıza ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum."dedi.


Şahinbey Belediyesi


Geri Dön