29 / 04 / 2024

Nartepe, yıl sonu satışa çıkacak!

Nartepe, yıl sonu satışa çıkacak!

Maltepedeki alana inşa edilecek Nartepe projesi yıl sonu satışa çıkacak. 1+1, 2+1, 3+1  ve 4+1 konutların yer alacağı proje toplamda 70 dönümlük alan üzerinde kurulacak...



Tepe İnşaat'ın Ekşioğlundan aldığı Maltepedeki alana inşa edilecek Nartepe projesi yıl sonu satışa çıkacak. Maltepe'deki proje 70 dönümlük alan üzerinde kurulacak. 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona farklı konut tiplerinin yer alacağı projede; zengin sosyal alanlar da bulunacak. Nartepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Tepe İnşaat, Maltepede inşa edeceği projenin arsasını Ekşioğlundan aldı. Tepe İnşaatın geçmişteki konut projeleri arasında Beykoz Konakları, Bilkent Konutları, Kemer Rose Residence, Bilkent Bahçe Konutları, Narcity Konutları ve Narkule projesi bulunuyor.

Proje Kadıköy, Kartal ve Ataşehir ilçeleriyle komşu, ulaşımı kolay bir alanda yükselecek... Boğaziçi köprüsünden Nar Tepeye ulaşmak için Kozyatağı Kavşağından E5′e bağlandıktan sonra Küçükyalı Karayolu Kavşağını geçip, Samandıra Büyük Bakkalköy, Başıbüyük Kavşağından Başıbüyük mevkiine ilerlemeniz gerekiyor. Samandıradan ise Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyünü geçerek projeye ulaşmanız mümkün.

www.tepeinsaat.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön