03 / 05 / 2024

Narven'in ilk etabı 2015 Aralık'ta tamamlanacak!

Narven'in ilk etabı 2015 Aralık'ta tamamlanacak!

Ikiyüz elli milyon dolarlık yatırımla Bolunun toplam turizm yatak kapasitesini ikiye katlayacak 7 bin 200 yatak kapasitesi ile termal tatil kasabası Narven'in inşası devam ediyor.



150 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 480 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan kasabanın. Türkiye'nin en büyük termal tesislerinden biri olması planlanıyor. İlk etabı 2015 yılı Aralık avında tamamlanması hedeflenen projenin inşaatıyla birlikte satışlan da devam ediyor. Toplam 3 etaptan oluşacak projenin 5 yılda tamamlanması planlanıyor. Projeyle ilgili Bolu'da basın mensuplarıyla bir araya gelen Narven Termal AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Necip Çarıkçı. 

"Sermayedarların Erpiliç ile Çarıkçı Gaip. GLS Genel Lojistik AŞ ve Nalçacılar AŞ'den oluştuğu Narven termal kasabası, Bolunun Türkiye çapındaki bir projesidir." dedi. Çarıkçı, şimdiye kadar yapılan satışların yüzde 30'unun Bolu halkına yapıldığını vurguladı. Narven'in hisseli gayrimenkul satış sistemi ile 3.000 adet tapu satışı sayısına ulaştığı belirtildi. Kasabanın proje safhasının üzerinde iki yıl çalıştıklarını kaydeden Narven Genel Müdürü Bülent Ozmen ise," Proje için bunun Türkiye ve Avrupa'daki örneklerini inceledik. Böylece Bolu'ya nasıl bir projenin gerekli olduğunun ihtiyaç ve fizibilite çalışmasını yaptık." dedi. Özmen. yeşili korumak amacıyla proje alanındaki 1500 ağacı plaka takarak koruma altına aldıklarını söyledi. 

Zaman


Geri Dön