02 / 05 / 2024

Naturahan Residence'de dağ ve deniz manzarası birarada!

Naturahan Residence'de dağ ve deniz manzarası birarada!

NaturaHan Residence'taki toplam 18 villada villaların hepsinde dağ ve deniz manzarası bulunuyor



Antalya Kemer Tekirova mevkiinde bulunan NaturaHan Residence, modern bir proje, ancak, doğal bir yaşamın tadını sürmek isteyenler için de oldukça ilginç detaylarla donatılmış. 12 müstakil villa ve 6 ikiz villa olmak üzere 18 villadan oluşan NaturaHan, isminden anlaşılacağı gibi doğal yaşam konsepti üzerine kurulu. Her villanin kendine ait bir organik sebze ve meyveler yetiştirilebilecek bahçesinin bulunduğu projenin bir diğer cazip noktası da tüm villalardan dağ ve deniz manzarasının görülüyor olması. Ayrıca, 6 bin 800 metrekare alan üzerine kurulan sitede yerleşim alanlarının birbirini rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirilmesi bir başka özellik.
Öte yandan modern dünyanın tüm enstrümanlarının kullanıldığı projede güvenlik sistemleri, her eve ait otopark alanları, her villaya ait hamam, sauna ve soğuk havuz da dikkat çeken özellikler arasında. Bu arada NaturaHan'daki müstakil villalar 225 metrekarelik büyüklüğe sahip. İkiz villalar ise 175 metrekarelik... 6 bin 800 metrekare alan üzerine kurulan sitenin yerleşim alanı birbirini rahatsız etmeyecek şekilde 3 kademeden tasarlanmış.
Merak edenler açısından projenin Antalya Havaalanına uzaklığı 75 kilometre olurken, Antalya merkeze mesafesi ise 65 kilometre.

Geri Dön