Yeni Projeler

Natural Life Çekmeköy’de 4 milyon 250 bin TL’ye! Vade farksız taksit fırsatıyla!

Natural Life Çekmeköy projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 250 bin TL’den başlıyor. Natural Life projesinde yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Natural Life projesi, İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy’de hayata geçiriliyor. Sarsılmaz Grup imzası ile yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Arsa alanı 3 bin 200 metrekare olarak açıklanan Natural Life Çekmeköy projesi 2 bin metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor.

Toplam 138 adet konutun yer aldığı Natural Life Çekmeköy projesindeki konutların teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Peki Çekmeköy Natural Life projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Natural Life projesindeki konutlar için vade imkanı sağlanıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Natural Life Çekmeköy projesi ile ilgili merak edilen detaylar…

1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede konut fiyatları 4 milyon 250 bin TL’den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan tutarı 2025 yılının Haziran ayına kadar vade farksız taksitlerle ödeyebiliyor. 

Çekmeköy Natural Life projesinde; Çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu, jeneratör, kapalı ve açık otopark, dinlenme alanları ve güvenlik bulunuyor. 


Telefon: 0532 559 23 43

 

Atlas Life’ta 5 milyon 850 bin TL’ye! Hemen teslim!

Trio Ormantepe’de 0 faizle taksit fırsatı! Teslimler 2025'te!

Antalya Mir Center 5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!