28 / 04 / 2024

Natuzzi'den annelere özel mobilyalar!

Natuzzi'den annelere özel mobilyalar!

İtalya'nın dünyaca ünlü mobilya ve aksesuar markası Natuzzi, çarpıcı tasarımları ve kaçırılmayacak indirim fırsatlarıyla annelere özel farklı hediye alternatifleri sunuyor!



İtalya'nın tasarımlarıyla dünya trendlerine yön veren markası Natuzzi, çarpıcı tekli koltuk tasarımları, değişik renk ve boyutlardaki aksesuar seçenekleriyle annelere özel bu günde farklı hediye alternatifleri sunuyor. Üstelik tüm hediye seçenekleri yüzde 15 indirim ve Worldcard sahiplerine 8 Worldtaksit imkanın yanında Natuzzi Mağazaları'nda sergilenen mobilyalarda yüzde 8 vergi avantajıyla değişik hediye alternatifi arayanlara anneler gününe özel keyif yaşatıyor.

Deri mobilya ve aksesuarda dünyanın bir numaralı markası olan Natuzzi, annelere İtalyan şıklığıyla sevgisini göstermek isteyenlerin hediye anlayışına farklı bakış açıları getiriyor. Anneler gününe özel birbirinden çarpıcı farklı renk deri, kumaş seçenekleriyle sunulan tekli koltuk tasarımları dekorasyonlara renk katıyor. Koltuk tasarımlarının yanında hediye alternatifleri arasında yer alan son trend aksesuar seçenekleri arasında cam, seramik, deri alternatifleriyle farklı boyutlarda, renk ve desenlerde tasarlanan vazolar, her zaman kalıcı, göz önünde olacak İtalyan şıklını yansıtıyor. Büyük, küçük farklı desen ve renklerdeki vazoların yanı sıra birbirinden değişik tasarımlarda lambalar, tabaklar, seramik ve bakır aksesuarlar Natuzzi'nin anneler gününde sunduğu farklı hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Siz de annelere özel bu günde İtalyan şıklığı yaşatarak annenize farklı bir hediye sunmak için Natuzzi Florya ve Natuzzi Etiler Mağazaları'na uğrayabilirsiniz!

Sabah Emlak


Geri Dön