Ekonomi

Ne 2 bin ne de 6 bin TL! Emekli promosyonunda çılgınlık yapan Yapı Kredi vereceği miktarı açıkladı

Bankaların emekli promosyonlarıyla ilgili açıklamaları hız kesmeden devam ediyor. Akbank, Kuveyt Türk ve İş Bankası'nın ardından Yapı Kredi'de emeklilere vereceği promosyonun miktarını açıkladı. Durum böyle olunca bankalar da fırsatı kaçırmak istemiyor ve art arda promosyon gelişmelerini açıklıyor

Emekli vatandaşlar bankalardan gelecek promosyon haberlerini dört gözle takip etmeye başladı. Durum böyle olunca bankalar da fırsatı kaçırmak istemiyor ve art arda promosyon gelişmelerini açıklıyor. Promosyonla ilgili son açıklama yapan banka Yapı Kredi oldu. 

Emekliler için çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda promosyon tutarlarına zam yapıldığı belirtilerek emeklilere 7.500 TL’den fazla promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi. Özellikle acil nakit ihtiyacı olanlar ya da nakit parayı değerlendirmek isteyen emekliler için bir fırsat oldu. Öte yandan Yapı Kredi Bankası, promosyondan ayrı olarak emekli yakınına da referans olanlara da ek olarak 250 TL vereceğini paylaştı.

31 AĞUSTOS'A KADAR GEÇERLİ

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan müşterilere 7500 TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtilerek Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 4 Nisan – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olduğu ifade edildi.

Yapılan duyurunun devamında Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabilecekleri belirtildi ve bir müşterinin en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabildiği apı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanabildiği ifade edildi.