04 / 05 / 2024

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 



BUNA YATIRIM YAPAN KAZANACAK!

İslam Memiş, yatırımcılar için çok önemli açıklamalarda bulundu. Memiş altın ve dolarda geri çekilmelerin olabileceğine işaret ederek gümüş yatırımının öneminden bahsetti. Gümüş fiyatları geçen sene yatırımcısına en çok kazanç sağlayan yatırım aracı oldu.

İslam Memiş açıklamalarında'' gümüş bedava, gümüş alın'' diyerek gümüşteki alım fırsatlarına dikkat çekmişti.  İslam Memiş, her açıklamasında elinde altın ve dolar olanların gümüşü ihmal etmemeleri gerektiğinin altını çizerek yatırımcıları uyarmıştı.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

İslam Memiş ''gümüşü önemsiyorum'' diyerek, gümüşte agresfif yükselişlerin olacağını kaydetti. Bu sene de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olacağını belriten Memiş gümüşe yatırım yapanların kazançlı çıkacaklarını söyledi.

Gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira?  26 Mayıs 2023 gümüş fiyatları kaç TL? Güncel gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön