05 / 05 / 2024

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyerek  yatırımcılara açıklama yaptı.



GRAM ALTIN FIRLADI!

Gümüş fiyatları bu hafta yatırımcılarını sevindirdi. Gram altın fiyatı tekrar 1,100 TL seviyesini aşarak hızla yükselmeye devam ediyor. Memiş, yıla 775 lira seviyesinde başlayan gram altın yine yatırımcısına gram altının 310 liradan fazla kazandırdığını söyledi. 

Altının gram fiyatı bugün güne yukarı yönlü başladı. Gram altın alış fiyatı 1098 lira, satış fiyatı 1109 lira seviyesinden satışa sunuluyor. 

 Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!
GÜMÜŞ ALTINDAN DAHA FAZLA KAZANDIRDI!

İslam Memiş gümüşün altından daha fazla kazandırdığını belirterek 'Gümüşün gram fiyatı 9,92 TL seviyesinden yıla başladı, şuanda 14 TL seviyesinden satılıyor. Gümüşün gram fiyatının altından daha fazla bir getirisi oldu

 Yani yüzde 40 civarında altın kazandırırken, yüzde 41 civarında gümüş kazandırdı. 100 bin liralık altın alan bugün 140 bin lira yaptı parasını, 100 bin liralık gümüş alan da 141 bin lira yaptı parasını. Yani rakamlar ortada. Yine bu yıl emtia fiyatlarının bu kadar baskılanmasına rağmen yatırımcısı kazançlı çıktı.'' açıklamasını yaptı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön