Otomobil

Ne Doblo ne Fiorino! Ticari araçların en çok tercih edileni Volkswagen Caddy Syle! Büyük indirim başladı!

Volkswagen Caddy Syle mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Caddy Syle özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte Volkswagen Caddy Syle’e ilişkin tüm merak edilenler... BURADAN HER ŞEYE HAKİMSİNİZ Caddy Syle’nin koltuğuna rahatça kurulun ve yeni dijital gösterge paneline şöyle bir bakın

Otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri Volkswagen Caddy Syle ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor.

BURADAN HER ŞEYE HAKİMSİNİZ

Caddy Syle’nin koltuğuna rahatça kurulun ve yeni dijital gösterge paneline şöyle bir bakın. Bilmek istediğiniz tüm bilgiler ve beklediğiniz her yenilik onda mevcut. Dijital Gösterge Paneli tüm bilgileri yüksek çözünürlüklü TFT LCD panel üzerine yansıtıyor ve 5 çeşit görünümle sistemi kendi tercihlerinize göre uyarlamanızı sağlıyor.

NE İSTERSENİZ PARMAK UÇLARINIZDA

Caddy Syle’nin bir fonksiyonu çalıştırmak amacıyla tasarlanan düğmelerine parmağınızla dokunmanız yeterli. Sınıfında sadece onda olan Yeni Dokunmatik Tuş takımı hem fonksiyonel hem de çok şık.

Peki, Volkswagen Caddy Syle kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

KEYİF VE GÜVENLİK BİR ARADA

Siz hızlandığınız zaman direksiyon sertleşiyor ve sürüş konforunun yanında yüksek güvenlik de sağlıyor. Radyo kumandalı deri kaplı yeni Servotronik Direksiyon, rahatlığınıza rahatlık katıyor.

BÜYÜK RAHATLIK

Caddy Syle’de bulunan elektromekanik park freni özelliğiyle aracınızı olduğu yerde güvenle park ediyorsunuz. Aynı zamanda Caddy Syle Autohold sistemiyle en dik yokuşlarda güvenle aracınızı yormadan kalkış yapmanızı sağlıyor.

VOLKSWAGEN CADDY STYLE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN CADDY STYLE FİYATLARI

Caddy 2.0 TDI 122 PS Style DSG fiyatı: 871.000 TL’yken yapılan büyük indirimle anahtar teslim fiyatı 825.500 TL ile satışa sunuldu.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Mart 2023 tarihinde saat 06.49'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.03 Türk Lirası, Euro 20.51 Türk Lirası, altının gramı ise 1189 Türk Lirası değerindedir.

Hyundai Elantra mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Hız ve adrenalin sevenler için Porsche 911 Carrera mart ayı fiyatı belli oldu! İşte detaylar...

Hyundai İ20 N uygun fiyatıyla sürücülerini bekliyor! İşte merak edilen tüm detaylar...