28 / 04 / 2024

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, arsa ve tarla yatırımının güvenilir olduğunu belirterek, yatırımcısına 4 kat daha fazla kazandıracağını açıkladı.



Elinde birikmiş parası olan yatırımcılar, parasını altın mı, dolar mı yoksa başka bir yatırım aracı mı? olacağı konusunda araştırma yaparken Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman'dan yatırım tavisyesi geldi. Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, arsa ve tarla yatırımının güvenilir olduğunu belirterek, yatırımcıların 3 veya 4 katına kadar daha fazla kazanacaklarını açıkladı. 

KONUT YERİNE ARSA VE TARLA YATIRIMI YAPILIYOR!

Gayrimenkul alanında vatandaşlar konut yerine arsa ve tarlaya yatırım yapmaya başladı. Kısa sürede daha fazla prim yaptığı düşünülürken, arsa ve tarla vatandaşların gözdesi durumuna geldi.

Özellikle şehir merkezine yakın konumlarda bulunan tarlalara gösterilen ilgi fiyatların da yükselmesine neden oldu. Bir yıl içinde fiyatlar yüzde 200 civarında arttı.

Vatandaşlar daha uzun vadede kazanç elde etmek istedikleri arazi yatırımında da kısa sürede kar etmiş oldu. Arsa ve tarlalara yapılan yatırımları değerlendiren Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, vatandaşın bu tür yatırımlarından mutlaka kar edeceklerini söyledi.

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!

KAZANCINIZ 4'E KATLANACAK!

Vatandaşların şehir gürültüsünden uzaklaşmak için şehirin gürültüsünden uzakta tarla ve arsalara yöneldiğini anlatan Duman, yoğunluk ve kalabalıktan sıkılan vatandaşlar şehir dışından arsa ve tarla almaya yöneldiğini açıkladı

Özellikle hafta sonları dinlenmek için buralara giden vatandaşlar buralarda yaşam alanları oluşturmaya başladı. Duman, bu durumun yaygınlaşması ile o bölgelerde satışların ve fiyatların da beraberinde arttığını kaydetti.

Duamni konutlarda yaşanan artış sonrasında arazi ve toprağa yatırım yapan vatandaşların bu işten daha kazançlı çıktıklarını açıklayarak  ''Kazançlı çıkmaya da devam ediyorlar. Konuta yatırım miktarıyla birden fazla tarla almak mümkün oluyor. Uzun vade düşünen vatandaşlarımız bu sayede yatırımlarını 3 veya 4 katına kadar katlama imkanına sahip oluyor" dedi.

Ne dolar ne de altın... Arsa ve tarla yatırımı yapanlar köşeyi dönecek! Paranız dörde katlanacak!
DEPREMDEN SONRA ARSA VE TARLAYA İLGİ DAHA DA ARTTI!

Depremden sonra arsa ve tarlaya ilginin daha arttığını söyleyen Şule Duman, Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrasında depreme dayanıklı mevkilerde bulunan arsa ve tarlalara vatandaşların ilgisi arttığından bahsetti.

Duman, bölge ve illerde bu tür yerlere yatırımların hızlandığını belirterek ''Buralara tek katlı veya iki katlı konutlar yapan vatandaşlar depreme karşı önlem almaya başladı. Bu tür çalışmaların başlaması, arsa ve tarlaların satışlarında artış getirdi. Bizler bu yatırımları çok olumlu karşılıyoruz.'' dedi.

Gayrimenkul alanında özellikle hemen kazanç sağlamayı hedeflemeyen sabırlı davranan vatandaşların çok doğru karar aldıklarını söyleyen Duman, '' Unutmayalım ki gayrimenkul alanındaki yatırım her zaman vatandaşlarımıza kazandıracaktır. Hem de risk oranı en düşük yatırım şeklidir." dedi.

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Altın, dolar, euro, konut değil... Yatırımcılar oraya koştu!

Geri Dön