Ekonomi

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Doların yükselmesi, euronun da el yakması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar son dönemde arsaya yatırım yapıyor. Orta gelirliler de arsaya yatırım yapmaya başladı. Özellikle dolar, altın ve euroda yaşanan yükselme, Türk lirasının da enflasyona maruz kalması herkesi yeni yatırım alanlarına doğru yönlendiriyor

Dünya ekonomisi tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Özellikle dolar, altın ve euroda yaşanan yükselme, Türk lirasının da enflasyona maruz kalması herkesi yeni yatırım alanlarına doğru yönlendiriyor. 

ESKİDEN YÜKSEK GELİRLİLER TERCİH EDERDİ

Daha önce yüksek gelirliler tarafından tercih edilen arsa satın alım işlemleri, diğer parametrelerde yaşanan bu değişimlerin ardından artık orta sınıfın da tercih ettiği bir alan haline geldi. Bunun nedeni ise orta sınıfın elindeki paranın durduk yerde değer kaybetmesi. 

UZUN VADEDE YILDIZ OLARAK GÖRÜLÜYOR

Konut noktasında yaşanan sıkıntılar, arsayı gelecek için de yıldız haline getiriyor. Buraları gerek yatırım gerekse konut inşası amaçlı satın alan vatandaşlar, bir nebze de olsa parasını korumaya çalışıyor. 

ANTALYA VE İSTANBUL YİNE LİDER

Bu alanda özellikle son dönemde konut fiyatlarının uçmasıyla adından söz ettiren Antalya ve İstanbul'un lider olması dikkat çekiyor. 

Piyasalar resmen yangın yeri! Euro/TL' de son dakika gelişmesi 3 Haziran 2022

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri başladı! Bakan Kirişci resmen duyurdu, hesaplarınızı kontrol edin! 

Mayıs ayındaki enflasyon farkı ortaya çıktı! Yüzde 160'ı aştı