30 / 04 / 2024

Necati şžaşmaz da Ukra İnşaat'tan ev aldı!

Necati şžaşmaz da Ukra İnşaat'tan ev aldı!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Necati şžaşmaz 'la isimlerini duyurduklarını belirterek sektörde ilk 5 'e girmeyi hedeflediklerini söyledi...



Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Necati şžaşmaz 'ın da projelerden ev aldığını belirterek, “Kendisi teslimatta problem olabilecek bir proje için oynamam dedi. Bizi gördü emin oldu. Sonra da hem reklamda oynadı hem de oturmak üzere ev aldı ” dedi.

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Kurtlar Vadisi 'nde Polat Alemdar rolünü oynayan Necati şžaşmaz 'la sektörde isimlerini duyurduklarını belirterek sektörde ilk 5 'e girmeyi hedeflediklerini söyledi. şžaşmaz 'ın isminin kendilerine çok katkı yaptığını belirten Yavuz, “Biz birinci sınıf üretim yapıyorduk ama sesimiz gür çıkmıyordu. Necati sayesinde bunu yakaladık. Sesimiz Türkiye ve dünyada yankı buldu. Bilinirliğimiz arttı ve bu satışlarımıza da yansıdı. Hatta Kuveyt 'ten bir firma geldi ve bizden bayilik istedi. Bir bayimiz de İngiltere 'de oldu ” dedi. Gayrimenkul sektöründe kalıcı olmayı planladıklarını bildiren Yavuz, bunun için Ukra inşaatın kurumsallaşma faaliyetlerini tamamladıklarını ve yeni transferler yaptıklarını ifade etti.

BOĞAZA NAZIR PROJE
Sektörde fark oluşturmak istediklerini anlatan Yavuz, “şžu anda dünyaca ünlü bir İtalyan mimar ile el sıkıştık. Bu mimarla önümüzde çok özel iki proje var. Bunlar çok farklı ve konsept bir AVM yapımı ile A sınıfına yönelik Boğaz 'da çok güzel bir site yapmak. Bu ikisinden birini gerçekleştirmenin yanı sıra konut üretimini sürdüreceğiz. Hedefimiz ilk 5 arasına girebilmek ” diye konuştu.

Tesadüfen girdik, iyi de ettik
Daha önce kimyasal endüstri sektöründe faaliyet gösterdiklerini ancak bazı sıkıntılar yaşayınca tesadüfen konut sektörüne yöneldiklerini anlatan Yavuz, “2000 'li yıllardan bu yana konut işindeyiz. Tesadüfen gayrimenkule yöneldik, iyi de yaptık. Başakşehir 'de konut, Esenyur 'ta ise 3 plaza inşa ettik ” diye konuştu. Konutta büyümeye karar verdikten sonra Beylikdüzü 'nde Hane Plus ve Ukra City Projelerine başladıklarını anlatan Yavuz projelerin yüzde 65 'inin satıldığını söyledi. Yavuz, Hane Plus 'ta uyguladıkları 4 ev alana bir ev bedava kampanyasının oldukça ses getirdiğini ve 4 günde 50 dairenin satışının gerçekleştiğini kaydetti.
Türkiye/Mustafa Sezer


Geri Dön