28 / 04 / 2024

Necati Şaşmaz Ukra City reklamına çıktı!

Necati Şaşmaz Ukra City reklamına çıktı!

Orta Doğu ve Balkanların en hakiki delikanlısı Polat Alemdar, Necati Şaşmaz, Ukra City inşaat firması için kameraların önüne çıkmış. Reklamda, gördüğü apartman dairesinden ve daireyi tanıtan genç kızdan etkile



Orta Doğu ve Balkanların en hakiki delikanlısı Polat Alemdar, Necati Şaşmaz, Ukra City inşaat firması için kameraların önüne çıkmış. Reklamda, gördüğü apartman dairesinden ve daireyi tanıtan genç kızdan- (Türkiye güzeli Duygu Gök) etkilenen bir alıcı rolünde. Bugüne kadar çatık kaşlı bir şahin olarak tanıdığımız Alemdar-Şaşmaz, tüm film boyunca gülüyor. Bence, kurtlar arasında o kadar gülmeyi unutmuş ki, gülümsemesi yapay geliyor. Film işe yarar. Markanın farkındalığını artırır. Satışlara da etkisi olur. Belki, Necati Şaşmaz da artık kaş çatmaktan bıkar, daha güleryüzlü bir kurta dönüşür.
Milliyet

Basında yer alan diğer haberler:

Polat'ın, aslında Necati Şaşmaz olduğunun filmidir

Aslında pek bir oyunculuk koymuyor ortaya ama reklamı izlerken ben dahil yüzündeki mimikten yürüyüşüne, kendisine hizmet veren güzel oyuncunun boyunu onunkiyle kıyaslamasından ve hatta ayakkabısının neden parlamadığına kadar pek çok şeye dikkat kesiliyorum. Eh kolay değil! Kocaman Polat Alemdar gönül indirmiş bir reklam filminde oynamış gibi geliyor adama. Öyleyse; Necati Şaşmaz'ı reklam filminde oynamaya ikna edenleri (elbette Ukra kendisinin sahibi ya da ortağı değilse), akıllıca bir meraklandırıcı girişle ünlü oyuncu ve 'evlenme' ironisini kuranları ve çok da abartmadan kısa bir filmle maksadı ekrana taşıyanları kutluyorum. Bütün bunlara rağmen tek bir yere takılmadan da edemiyorum! Necati Şaşmaz'a haksızlık etmek istemiyorum ama bizim Polat Alemdar bu kadar gülmezdi yahu!
Zaman/Günseli Ö. Ocakoğlu


Geri Dön