07 / 05 / 2024

Nedim Özbek yeni şirketle sektörde yerini sağlamlaştırıyor!

Nedim Özbek yeni şirketle sektörde yerini sağlamlaştırıyor!

Kısa bir süre önce Esenyurt"ta Star Towers projesinin temellerini atan ve Redstar denim markasının sahibi olarak bilinen Nedim Özbek, Nejdet Ayaydın"ın başkanlığında Neya Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Aşž"yi kurdu



Kısa bir süre önce Esenyurt"ta Star Towers projesinin temellerini atan ve Redstar denim markasının sahibi olarak bilinen Nedim Özbek, Nejdet Ayaydın"ın başkanlığında ve Servet Tunç"un üyeliğinde Neya Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Aşž"yi kurdu.

Bağlar Mahallesi Atatürk Caddesi No 70 Güneşli Bağcılar adresinde kurulan şirketin sermayesi 400 bin TL olarak açıklandı. Ana sözleşmesi 16 Eylül"de imzalanan şirket, inşaat ve taahhüt işleri gerçekleştirecek. Başka yerde sınıflandırılmamış özel inşaat faaliyetleri, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri ve ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak olarak sınıflandırılan faaliyetler, sözleşmede yazılı olan diğer maddeleri de kapsayacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön