02 / 05 / 2024

Nef Inistanbul Gala lokasyon bilgileri!

Nef Inistanbul Gala lokasyon bilgileri!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede teslimler 2018 yılında yapılması planlanıyor. Nef Inistanbul Gala lokasyon bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.



Sosyal kullanım alanları arasında Nef Inistanbul Gala projesinde kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak tasarlandığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılan Nef Inistanbul Gala projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiklik gösterdiği Nef Inistanbul Gala projesinde dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksitlendirilme yapılan projede daire teslimleri 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanıyor.


Nef Inistanbul Gala lokasyon bilgileri kapsamında proje  E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön