27 / 04 / 2024

İş GYO İnistanbul Gala adres bilgileri!

İş GYO İnistanbul Gala adres bilgileri!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.



Daire fiyatlarının 320 TL'den başlangıç gösterdiği İş Gayrimenkul İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.


İş Gayrimenkul İnistanbul adres bilgileri olarak Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No: 42 34010 Zeytinburnu/İstanbul belirlendi.Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala Projesi Nef ve iş GYO imzası ile yükseliyor. 


Daire büyüklüklerinin 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor.


Inistanbul Gala Davutpaşa projesinde sosyal donatılar arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


İnistanbul Gala Projesi E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta yükseliyor. 


İnistanbul Gala Projesi ofis

444 72 21

Web:www.inistanbultopkapi.com

Ayşe Büşra YILMAZ/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön