27 / 04 / 2024

Nef İnistanbul projesi fiyat listesi!

Nef İnistanbul projesi fiyat listesi!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: İnİstanbul

Nef İnistanbul projesi 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Nef İnistanbul projesi fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunan Topkapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle hayata geçiriliyor.


3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşan Topkapı İnistanbul projesinde banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme planı oluşturuluyor.


Nef İnistanbul projesi fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Daire teslimlerinin 2018 yılının 2. Yarısında gerçekleşmesi planlanan İnistanbul Evleri ‘nde  yüzme havuzu, mescit, oyun alanları, sinema, futbol alanları, güvenlik, kreş, basketbol sahası, fitness center,ve kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları mevcut.


İnistanbul projesi ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre yakınlıkta hayata geçiriliyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.


İnistanbul Evleri iletişim 

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön