27 / 04 / 2024

İnİstanbul nerede

İnİstanbul nerede

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre İnistanbul Projesinin 1.ve 2.etaplarını Sera Yapı inşa edecek.

Gayrimenkul markaları İnistanbul Gala için güçlerini birleştirdi!

Türkiye'nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef'in, şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı.

İnistanbul lansman tarihi!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. İnistanbul lansman tarihi 28 Mayıs Perşembe günü olarak planlandı.

İnistanbul projesi Topkapı ne zaman teslim?

İnistanbul projesi Topkapı ‘da inşa ediliyor. İnistanbul 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor. Peki İnistanbul projesi Topkapı ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 320 bin TL’den başlangıç gösterdiği İş GYO Nef İnistanbul projesi 3 bin 565 daireden meydana geliyor. Peki İnistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

Nef İnistanbul projesi nerede?

411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Nef İnistanbul projesi 2018 yılında teslim edilecek. Proje Avrupa Yakası ‘nda inşa ediliyor. Peki Nef İnistanbul projesi nerede?

İnistanbul daire fiyatları ne kadar?

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçirilen Nef Topkapı İn İstanbul projesi 3565 adet daireden meydana geliyor. Peki İnistanbul daire fiyatları ne kadar?

Nef İnistanbul projesi fiyat listesi!

Nef İnistanbul projesi 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Nef İnistanbul projesi fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnİstanbul iletişim!

İnİstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İnİstanbul Topkapı projesi 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul projesi ne zaman teslim?

Nef Topkapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da hayata geçiriliyor. Peki İş GYO Topkapı İnistanbul projesi ne zaman teslim edilecek?

İnİstanbul Topkapı projesinin lansmanı 9 Mayıs'ta! Satış ofisi açıldı!

9 Mayıs'ta lansmanı yapılacak Inİstanbul Topkapı projesinde satış ofisi de projenin bulunduğu alanda açıldı. Lansman süreci devam ederken projedeki 788 konut için 6 bin talep geldi...

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi!

İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen İnİstanbul Topkapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci yarısında yapılacağı projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

Inİstanbul Topkapı projesinde 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışların bugün başladığı Inİstanbul Topkapı projesinde yer alan konutların fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için geçici satış ofisi İş Kuleler olarak belirlendi.

inistanbul: İş GYO-Nef Topkapı projesinin adı belli oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Nef'le birlikte Topkapı'da hayata geçirdiği inistanbul projesinde satışlar yarın başlayacak. Projede ticari ünitelerle birlikte 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Elektrik kesintisi olacak mı? Yarın elektrikler nerede kesilecek? 18 Mayıs 2023 Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik kesintisi olacak ilçeler nereler? 18 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları açıklandı. İşte detaylar!

Az önce deprem mi oldu? Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 16 Mart’ta deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede, ne zaman deprem oldu? İşte 16 Mart deprem olan yerlerin listesi!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 15 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 15 Mart deprem listesi!

Kandilli deprem son dakika! Bugün deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? 14 Mart deprem mi oldu?

Deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte 14 Mart deprem listesine dair detaylar!

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Misal İstanbul nerede?

Misal İstanbul projesi örnek bir kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Peki Misal İstanbul nerede inşa ediliyor?

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Toplam 609 konut ve 58 dükkandan meydana gelen Self İstanbul projesinde satışlar Mart ayında başlayacak. Peki Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

İnİstanbul nerede Haberi

İnİstanbul nerede

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da projesinde satışlar tamamlandı. Projenin  2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.


İnistanbul 1. etap ve 2. etaplarında  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede teslimlerin Aralık 2017'de yapılması planlanıyor. 


İnistanbul'da yer alan dairelerin alanları 48 metrekareden başlayıp 308 metrekareye kadar yükseliyor. Proje Eski Şişecam Fabrikası'nın yer aldığı Topkapı Davutpaşa bölgesinde yer alıyor.


İnistanbul projesinin müteahhit firma seçimi sonuçlandı. Konu ile ilgili açıklama Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 


İş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;

Şirketimizin İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesinde geliştirmekte olduğu İnistanbul isimli konut projesinin 1.ve 2.etaplarına ait kaba inşaat işleri Sera Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'ye verilmiştir.



Telefon : 444 72 21

Web :