09 / 05 / 2024

Gayrimenkul markaları İnistanbul Gala için güçlerini birleştirdi!

Gayrimenkul markaları İnistanbul Gala için güçlerini birleştirdi!

Türkiye'nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef'in, şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı.



İKİ dev gayrimenkul markası İş GYO ve Nef, İnistanbul Gala için bir araya geldi. Ön talep döneminde 7.000'den fazla başvuru alan proje, henüz temeli bile atılmadan yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisini topladı. 



İstanbul'un gözdesinde 

İnistanbul Gala projesi, İstanbul'un en gözde yaşam merkezlerinden Topkapı'da hayat bulacak Projede, 1+1'den 4+1'e kadar değişen 788 ünitesi, zengin sosyal olanakları, yeşil alanları ve avantajlı ekleme seçenekleriyle göze çarpıyor. 



Ünlü firmalar 

Mimarisini ünlü tasarım ve mimarlık firması Perkins+WilTin üstlendiği İnistanbul Gala'mn hazırlığı 1.5 yıl sürdü. Projenin İstanbul Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine 470 milyon dolarlık biryatırımla yapılması planlandı. 



Yaptıkları işbirliğine dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes şunları "Bölge, sanayinin egemen olduğu Bu araziyi, yenilikçi doku ağırlıında bir projeyle şehir yaşamına dahil edeceğiz.' 



Küçük şehir geliyor 

NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, "Projemizle küçük bir şehir inşa edeceğiz" dedi ve ekledi: "Projemizde aileler, öğrenciler ve profesyoneller, esnek ödeme planı hayal ettikleri yaşam alanına kavuşacaklar.' 



Vatan


Geri Dön