14 / 05 / 2024

gayrimenkul markaları

gayrimenkul markaları

Türkiye'nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef'in, şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı.

İnşaatta 5 yıl içinde en az 3 dünya markası doğacak!

Vizyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karasu inşaat sektörünün bugünü ve geleceği adına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karasu, 5 yıl içinde en az 3 Türk firmasının dünyada adından sıkça söz ettireceğini söyledi.

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip gayrimenkul firması Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu. 

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Sinpaş, son zamanların en gözde platformları arasında bulunan Metaverse evrenine adım atıyor. Dijitalleşme yatırımlarıyla ön plana çıkan marka, şimdi de Sinpaş - MetaVision iş birliğiyle metaverse dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor. 

BOSS4 Gayrimenkul’den yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün en güvenilir markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul, satış sürecinin devam ettiği projelerinde yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası başlatıyor...

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Gayrimenkul danışmanlık şirketleri 2019’da 390 yeni şube açacak!

Gayrimenkul danışmanlık şirketleri 2019 yılında 390 yeni şube açmayı planlıyor. Markaların franchise giriş bedelleri ise 15 bin TL ile 150 bin TL arasında değişiyor.

Royal Garden Yakacık kazandıracak!

‘Royal Garden Yakacık’ Türkiye’nin lider gayrimenkul markalarından Royal Group imzası taşıyan proje, sunduğu ayrıcalıklar ve yüksek yatırım değeriyle çevresinde yükselen projelerden farklılaşıyor.

Faizsiz gayrimenkul sektörü neydi, ne oldu?

Faizsiz gayrimenkul sektörü neydi, ne oldu? Peki, markalar bu isteklere cevap verme noktasında ne durumda? Birevim’e göre; sektörün Birevim’den öncesi ve sonrası var.

ERA Türkiye'den MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası!

Uluslararası gayrimenkul markaları arasında MEB Onaylı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimi veren tek marka ERA Gayrimenkul Türkiye, 2014 yılından bu yana gayrimenkul danışmanlığı eğitimi veriyor.

Gayrimenkul markalarının 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyaları!

Sevgililer günü yaklaşırken gayrimenkul firmaları da kutlamayı unutmadı. Bu 14 Şubat’ta pek çok kampanya, tatil, indirim seçeneği yeni evini alacakları bekliyor.

Ofton İnşaat Elysium Art projesinde son 50 daire!

Gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı. Bu projelerden biri Elysium Art Şişli.Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor.

Elysium Art Şişli'de son 50 daire satışta!

Gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuan'nda projelerini tanıttı. Bu projelerden biri Elysium Art Şişli. Proje, 2016'nın üçüncü çeyreğinde teslim edilecek.

gayrimenkul markaları Haberi

gayrimenkul markaları

İKİ dev gayrimenkul markası İş GYO ve Nef, İnistanbul Gala için bir araya geldi. Ön talep döneminde 7.000'den fazla başvuru alan proje, henüz temeli bile atılmadan yatırımcıların ve ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisini topladı. 



İstanbul'un gözdesinde 

İnistanbul Gala projesi, İstanbul'un en gözde yaşam merkezlerinden Topkapı'da hayat bulacak Projede, 1+1'den 4+1'e kadar değişen 788 ünitesi, zengin sosyal olanakları, yeşil alanları ve avantajlı ekleme seçenekleriyle göze çarpıyor. 



Ünlü firmalar 

Mimarisini ünlü tasarım ve mimarlık firması Perkins+WilTin üstlendiği İnistanbul Gala'mn hazırlığı 1.5 yıl sürdü. Projenin İstanbul Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine 470 milyon dolarlık biryatırımla yapılması planlandı. 



Yaptıkları işbirliğine dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes şunları "Bölge, sanayinin egemen olduğu Bu araziyi, yenilikçi doku ağırlıında bir projeyle şehir yaşamına dahil...