28 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Sinpaş, son zamanların en gözde platformları arasında bulunan Metaverse evrenine adım atıyor. Dijitalleşme yatırımlarıyla ön plana çıkan marka, şimdi de Sinpaş - MetaVision iş birliğiyle metaverse dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor. 



Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Sinpaş, sektörüne yenilikler katmayı da sürdürüyor. 1974 yılından bu yana hayata geçirdiği projelerle on binlerce kişiyi konut, ofis ve iş yeri sahibi yapan Sinpaş, yarım asırlık deneyimini sanal dünya Metaverse’e taşımaya hazırlanıyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Metaverse çalışmaları için MetaVision firması ile iş birliği gerçekleştiren Sinpaş’ın sanal dünya projeleri en iyi kullanıcı deneyimini ve gerçeğe en yakın görüntü kalitesini sağlamak adına Unreal Engine 5 ile geliştirilecek.

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

“Sektördeki öncülüğümüz devam ediyor”

Yaptığı açıklamada Sinpaş’ın, yalnızca imza attığı projelerle değil çağın ötesinde yaklaşım ve yatırımlarıyla sektörü yukarı taşıyan bir marka olduğunu belirten Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarımızın bir parçası olarak Metaverse dünyasına giriş yaptıklarını kaydederek, bu çok yeni ve heyecanlı dünyada tüketicilerimizle buluşmak ve yeni nesil teknolojilerin içinde yer almanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada çağın gerekliliği olan dijital süreçlere yönelik yenilikleri takip ederek sektörümüzü de dahil etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


Geri Dön