28 / 10 / 2024

Lüks gayrimenkul şirketinden yeni adım! İtalya İşbirliği ile markalı gayrimenkul pazarında bir ilk olacak!

Lüks gayrimenkul şirketinden yeni adım! İtalya İşbirliği ile markalı gayrimenkul pazarında bir ilk olacak!

Altı ülkede 100’e yakın projesiyle dikkatleri üzerine çeken Rams Global gayrimenkul alanındaki son yatırımında önemli bir açılım gerçekleştirdi. İtalyan modasının değerli markalarından Etro’yla anlaşma imazaladı. 




Rams Global gayrimenkul  İstanbul Maslak’ta inşa ettiği lüks rezidansın iç dekorasyonunda Etro tasarımları kullanacağını duyurdu. Etro’nun gayrimenkul sektörüne attığı ilk adımı temsil eden bu uluslararası işbirliği markalı gayrimenkul pazarına yeni bir yaklaşım getiriyor. 

ULUSLARARASI İŞ BİRLİĞİ

“Etro Residences at Rams Beyond İstanbul” ismini taşıyan lüks konut alanlarında Etro’nun ikonik şal desenlerinin “Paisley” bulunduğu özgün tasarımlar yer alacak.

Mekanlarda ayrıca Etro’nun ünlü tasarımcılarının yarattığı özgün İstanbul temalı eserler de bulunacak.  Etro 2024 yılındaki en yeni anlaşmasını ise Rams’ Global ile yaptı. Kuruluşun ilk rezidans projesi olan bu girişim önemli bir yeni açılım olarak tanımlandı. 

Ekonomim'de yer alan habere göre; iki şirket arasındaki anlaşmanın imza töreninde konuşan Rams Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül Rams Global ile Etro’nun iş birliği gelecekte dünyanın farklı ülkelerindeki projelere de taşınacağı bilgisini paylaştı. Etro CEO'su Fabrizio Cardinali de bu anlaşmayı “uzun vadeli bir iş birliğinin başlangıcı” olarak gördüklerini açıkladı. 

Oniro Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Moreno Brambilla İstanbul’daki projenin Oniro’nun markalı rezidansları genişletme stratejisinde yeni ve başarılı bir bölümü temsil ettiğini söyledi.

Lüks gayrimenkul şirketinden yeni adım! İtalya İşbirliği ile markalı gayrimenkul pazarında bir ilk olacak!

LÜKS GAYRİMENKUL ŞİRKETİ: RAMS GLOBAL

36 yıldan fazla geçmişe sahip olan Rams Global, inşaat ve gayrimenkulün yanı sıra medya, turizm, sağlık, madencilik, mobilya, yeme-içme ve paylaşımlı ofis sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

25 binden fazla çalışanı ile dünya çapında 4 milyon metrekareden fazla alana yayılan 100’e yakın projenin sahibi olarak sektörde adından sıkça söz ettiriyor. 

Rams Global, Kazakistan ve Türkiye’nin yanı sıra Almanya; Irak, Birleşik Arap Emirlikleri ve Phuket gibi çok önemli merkezlerde projeler üretiyor. 

RAMS Garden Bahçelievler’de, yüzde 1,49 oran ve 120 ay vade avantajı!

Rams, İtalyan devi Etro’nun isim hakkını aldı, Maslak’taki projenin adı değişti!

Geri Dön