29 / 04 / 2024

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip gayrimenkul firması Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu. 



Özel sektörün en geniş portföyüne sahip gayrimenkul firması olarak öne çıkan Sur Yapı, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen ALFA Awards’te gayrimenkul kategorisinde “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka – Yılın Tüketicisi Markası” seçildi ve aldığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre ALFA Awards’un 16 Kasım tarihinde Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirilen töreninde Sur Yapı’nın ödülünü Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas ile bereber , Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Elmas,  Müşteri İlişkileri Yöneticisi Esra Kılıç Ertürk ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Ayşe Aksakallı ve Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ece Ceren Kanyılmaz aldı.

YÜZLERCE MARKA YARIŞTI 


Paylaşılan detaylara göre 2014'ten bu yana Türkiye’nin “Customer Brand”lerini belirleyen ALFA Awards’ta bu sene müşterileriyle sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki kuran markalar, 60’ın üstünde kategoride kıyasıya mücadele etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre birincilerin belirlenmesi amacıyla Akademetre tarafından halk oylaması yoluyla yürütülen araştırma dahilinde markalarla ilgili olarak “Müşterilerin arzu boyutu” ile “Markayı deneyimleme istekleri”, “İletişim boyutu” ile “Markanın iletişim faaliyetlerinin niteliği” ve “İlişki boyutu” ile “Markanın tüketici nezdinde bilinirliği” gibi müşteride ilk izlenimi oluşturan satış öncesi ilişkiler değerlendirildi.

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

 
SEKTÖRÜN ÖNCÜ MARKALARINDAN
 

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Sur Yapı’nın hayata geçirdiği her projeyi planlarken ve inşa ederken müşterilerinin beğeni ve tercihlerine her zaman öncelik verdiğini dile getiren Z. Altan Elmas, “Yalnızca satış sürecinde değil, bizden konut, ofis ve iş yeri alan herkesin bu mekanları uzun seneler güvenli ve sağlıklı bir şekilde kullanabilmesi için çaba gösterdik” diye konuştu. 

Yaptığı açıklamada Sur Yapı’nın, köklü bir geçmişi, değerleri ve kültürü olan bir şirket olduğuna değinen Altan Elmas, “Bu kültürün temelinde üretmiş olduğumuz her eserle topluma kalıcı değerler kazandırma hedeflerimiz var. Sektörde yapı kalitesi, standardizasyon, ehliyetli ve tecrübeli insan kaynağı oluşturma, müşteri deneyimi ve memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak gibi pek çok alanda öncü olmayı görev edindik. Üstlenmiş olduğumuz bu misyonun, bugün başarılı olduğunu ve ödülle karşılık bulduğunu görmek, bizler için motivasyon kaynağı” dedi.

 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Cevher'de yüzde 35 peşinat 48 ay vade fırsatı!

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde son 9 daire için yüzde 25 indirim fırsatı! 


Geri Dön