01 / 05 / 2024

Nef Merter projesi!

Nef Merter projesi!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter 12

Nef Merter projesi Timut Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Konut fiyatlarının 260 TL'den başladığı Nef Merter projesinde 9 bin TL peşinat verilerek aylık 1.200 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor...




Nef Merter projesi!


Nef Merter projesi  Timur Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Timur Gayrimenkul'ün Nef Kağıthane 03 projesiyle birlikte başladığı Nef Merter projesi İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Nef Merter projesinde konut teslimlerinin Şubat 2016'da yapılması planlanıyor.


Nef Merter 12 projesi, Merter sakinleri için nefes veren bir yaşam alanı haline geliyor. 14 katlı üç konut bloğundan oluşan Nef Merter projesinde 562 konut yer alıyor. Büyüklükleri 53 ile 135 metrekare arasında değişen dairelerde artı 5 metrekare depo alanı da bulunuyor.


Konut fiyatlarının 260 bin liradan başlangıç gösterdiği Nef  Merter projesinde 9 bin lira peşinat verilerek ev sahibi olma imkanı bulunuyor. Nef Merter 12'de ayrıca aylık taksit ödemeleri de 1.200 liradan başlıyor. 


Mağazaların bulunduğu zemin kat ise aynı zamanda çevre halkına da açık bir yaşam alanı olarak hizmet veriyor.  Nef Merter 12  sakinleri için ayrılmış bir basketbol sahası ve yüzme havuzunun yer aldığı bahçenin yanı sıra, projenin merkezinde çevrede yaşayanlara açık bir bahçe de bulunuyor.


100 binden fazla öğrencinin öğrenim gördüğü 11 üniversiteye ve açılacak olan Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hastanesi’ne çok yakın mesafede yer alan Nef Merter projesi, Armani Hotel Milano'nun da mimarı olan Lombardini tarafından tasarlanıyor.


Nef Merter projesi, Atatürk Havalimanı’na 10 km, Levent’e 14 km, Ataköy’e sadece 4 km mesafede konumlanıyor. İstanbul’un en işlek ulaşım hattı olan E5’in tam bitişiğinde yer alan proje, Bakırköy’den Zincirlikuyu’ya kadar uzanan bölgede çalışan insanlar için cazip bir lokasyonda bulunuyor.


Nef Merter projesi iletişim bilgileri!

Tel: 0850 250 06 33

Web: www.nefmerter12.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön