Proje Güncel

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022!  Nef Sapanca'da 99 villaya ve 78 rezidansa yer veriliyor

Mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkan Nef Sapanca projesi, Sakarya Sapanca'da Bağdat Caddesi Kırkpınar Köprüsü mevkiinde konumlanıyor. Nef Sapanca'da 99 villaya ve 78 rezidansa yer veriliyor. 

 

Nef Sapanca projesinde 4oda 1 salon, 5oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 

Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Sapanca Gölü'ne 300 metre uzaklıkta yükselen Nef Sapanca projesinde 4 oda 1 salonların büyüklükleri 255 metrekareden, 5 oda 1 salonların büyüklükleri ise 344 metrekareden başlıyor. 

71 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda yükselen Nef Sapanca'da, Fold Home konsepti bulunuyor. Projede aynı zamanda 5 yıldızlı otel de yer alıyor. Nef Sapanca'daki rezidanslar teraslara ya da bahçelere sahip. 

 

Haziran 2023'te teslimlerinin yapılması hedeflenen Nef Sapanca'da modern mimari tasarım dikkat çekiyor. Projenin toplam alanı 58 bin 950 metrekare olarak açıklandı. Nef Sapanca'da 4 bin metrekare peyzaj alanı yer alıyor. 

Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022

Nef Sapanca projesinde yer alan konutları fiyatları belli oldu. Projede yer alan konutların fiyatları 7 milyon 950 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Nef son zamanlarda adını yüzde 0 riskli ve yüzde 100 değerli Nef Arsalar ile sık sık gündeme taşıyor. Türkiye'nin birçok noktasında hayata geçirilen Nef Arsa projeleri, sürekli değerlenen bir yatırım imkanı sunuyor. Nef Arsa projeleri, Hirfanlı’nın kıyısında (Nef City 82), Sakarya'da, Lüleburgaz'da, Ayvacık'ta, Çanakkale'de, Ilgaz'da, Eskişehir'de ve Kaz Dağları'nda hayata geçiriliyor. 

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Nef Kandilli fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!