Yeni Projeler

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı.  Megakent İstanbul'a yakın konumuyla dikkat çeken Sapanca'da inşa edilecek olan Nef Sapanca projesinde ön satış süreci başladı

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, yeni projesindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Megakent İstanbul'a yakın konumuyla dikkat çeken Sapanca'da inşa edilecek olan Nef Sapanca projesinde ön satış süreci başladı. 

Sapanca'da hayata geçirilecek olan projede 99 villaya ve 138 Townhouse'a yer veriliyor. Nef Sapanca'da ünlü bir otel zincirinin de yer alacağı belirtildi.

İşte konut alacakların merakla beklediği Nef Sapanca projesine ilişkin bütün ayrıntılar ve projede yer alan konutların fiyat listesi...

 

71 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda inşa edilen Nef Sapanca'da 5 değişik konut tipi bulunuyor. 

Haziran 2023'te teslimlerinin yapılması planlanan proje, Sapanca'da Bağdat Caddesi Kırkpınar Köprüsü mevkiinde yükseliyor. 

Nef Sapanca'da villa ve rezidanslar bulunuyor. Projedeki villalar 4+1 olarak tasarlanırken, rezidanslar ise 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Villaların büyüklükleri 265 metrekare ile 630 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Sapanca Gölüne 300 metre uzaklıkta yer alan projede rezidanslar teraslı veya bahçeli olarak dizayn edildi. 

 

Nef Sapanca fiyat listesi

Nef Sapanca'da yer alan rezidansların fiyatları 4 milyon 950 bin TL'den başlarken, villaların fiyatları 4 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Nef Sapanca projesinin güncel fiyat listesi 23 Temmuz 2022 tarihi itibariyle şu şekilde:

Projede fiyatlar 10 milyon 240 bin TL'den başlıyor. 

Web: https://www.nef.com.tr/

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com